bambi

Recension av barnklädmärken
Jag har tidigare fått en del frågor angående Lundmyr of Sweden overallen och bodysuiten som Zack har och nu även en fråga om Small Paul. Så jag tänkte göra några korta recensioner av några barnklädmärken vi har provat:


Lundmyr of Sweden


Lundmyr of Sweden är nog mitt favorit barnmärke. Dom har enkla och snygga kläder. Oftast är kläderna lite stora i storleken. Zacks allra första klädesplagg som han fick på sig var en bodyn från Lundmyr med texten "Älskling" på.

Vi har testat bodies, overall, strumpor och bodysuit av märket och är mycket nöjda med allt. Dom blir inte så noppiga efter ett par tvättar och det har aldrig lossnat några knappar eller så. Lundmyr-strumporna är dom enda strumporna som verkligen sitter kvar på Zacks fötter.

Det enda negativa jag har att säga om Lundmyr är att deras overall var väldigt tunn (mycket tunnare än vad den ser ut på bilden).




Small Paul

Small Paul är Paul Franks kollektion för barn. Vi har två bodies, ett par strumpor och en huvtröja av detta märke.

Även dessa kläder håller väldigt bra kvalité, inga noppor så långt ögat når efter flera tvättar. Det som är allra bäst med detta märke är dock det mjuka strechiga tyget i bodiesarna. Det är inga som helst problem att trä bodyn över huvudet på bebisen och tyget är otroligt mjukt!

Det enda negativa jag har att säga om Small Paul är att tyget känns lite tunt och svalt (bodiesarna) och känns därför lite mer som ett sommarplagg.



Lipfish

Vi har två tröjor av märket Lipfish, bland annat den med grodan på bilden ovan. Men tyvärr så måste jag säga att vi inte gillade den alls och har därför sålt den på Tradera efter bara ha använt den en gång. Det som inte var bra att halsöppningen var extremt trång, det gick nästan inte att få på Zack tröjan! Det är väldigt synd för dom har väldigt fina och söta tröjor som bebisen kan leka med eftersom det är oftast nåt som dinglar utanför tröjan..




Ida T

Vi har en body och två par byxor till Zack av märket Ida T. Allt är köpt begagbat på Tradera och jag måste säga att alltihopa är i jättebra kvalité även fast det är begagnat. Inte alls så noppiga eller tvättblekta. Jag gillar Ida Ts mönster med olika djur och oftast är deras kläder väldigt färglada, precis så som barnkläder ska vara!



Yorrik
Jag fick förmånen att få en body av märket Yorrik för att recensera på bloggen. Jag skrev lite om märket på förra bloggen, men vill gärna ta upp märket igen. Den bodyn som vi fick var från deras ekologiska kollektion. Verkligen en superfin body och av jättebra kvalité. Den är fortfarande i samma skick som den var när den var ny. Tyvärr så valde jag en lite för liten storlek för Zack så han har bara hunnit använda bodyn ett fåtal gånger.



Nanoou

Vi har bodysuiten här ovan och även ett par byxor av märket Nanoou. Tyvärr måste jag säga att vi inte har varit så nöjda med något av dessa plagg. Bodysuiten som jag var helt kär i, passade inte alls. Den var lagom för Zack i armar och ben men det gick ändå inte att knäppa den i grenen, så den gick aldrig att använda (som tur var så hade jag köpt den begagnat på Tradera). Byxorna som är från Nanoous ekologiska kollektion är också väldigt fina men resåren i byxorna satt åt så hårt så vi ville inte använda dom. Nu kanske byxorna inte passade så bra eftersom Zack är ganska rund om magen, men det känns inte som att byxor för bebisar ska sitta åt alls.


Andra märken som vi har varit nöjda med är: Bondelid, Åhlens och Polaren & Pyret.
#1 - Therese - Eira min ögonsten

Jag kan tipsa om att Plastisocks kläder är välldigt strechiga i tyget :)

Underbar kvalite!



Och Mini Safari har jag inte alls varit nöjd med.. Stela och konstig passform..



#2 - en sån där "ung mamma"

Jag tycker small paul är väldigt små i storlekarna, är dom inte det? :)

#3 - Madeleine

Kanonbra skrivet ;-)

Såg att du var med och tävlade om ekologiska prylar på nåns blogg, missa då inte tävlingen jag har!!

Händer hos er idag då??