bambi

RIP hårfönen


Idag har jag på mig en enkel svart klänning och min lila sjal (som jag vann i Evelinas blogg för ett tag sen). Vi ska straxt iväg och handla och hämta ut paket! :)

Min kära hårfön sjunger på sista versen. Den har nog åkt ner i golvet ett par gånger för mycket och den luktar bränt när jag använder den... så jag vågar nog inte använda den något mer. Jag överlever inte utan hårfön, jag måste nog ta och köpa nån ny. Några tips?

#1 - Malin

Jag fick faktiskt en ifrån eleven.se när jag handlade där en gång. En sådan där riktig high tech sak som inte har något skaft att hålla i utan men håller i själva fönen. Sen kan man ställa in temperatur och hur hårt den ska blåsa på en digital skärm. Den fungerar riktigt bra och mitt hår mår mycket bättre av den :D



Innan hade jag en fön som la av när den blev för varm, då fick man skaka om den en stund så den svalnade. Inte så roligt :P

#2 - Linn

OBH NORDICA! den röda! den e skit bra tkr ja! håret torkar jätte fort! (: man kan välja mellan 3 olika tempraturer och sedan hur stark "blåsten" (haha) ska vara och sedan finns också en knapp med en snöflinga (tror ja det var haha) så kommer det kall luft! (:

#3 - Julia - en ung mamma

Remington Shine Therapy Vitamin Conditioning,



Ny revolutionerande fön med inbyggd glansbehandling för håret. En lätt blandning av glansförhöjande medel innehållande avokadoolja och A, D, E vitaminer sprids fint över håret vid en knapptryckning. Ger ett glänsande resultat och gör håret mjukt utan att lämna en oljig känsla.



Tycker den verkar rätt smart, ska själv införskaffa mig en ny men finns ju en massa. =)

#4 - Agnieszka

jag har en röd från OBH Nordica tror jag det är.... ska kolla märket och återkomma men den är skitbra!

kramar