bambi

Los grande skuldkänslor...
           


Zack har legat i hårdträning idag med både sitträning och ståträning (som ni ser han ovanför). Han älskar att stå upp och står oftast hellre upp än sitter ner. Han har varit väldigt stadig i benen sen han var ett par veckor gammal.

Idag fick han då träna på att stå själv och hålla i sig i en fåtölj. Han ramlade ett par gånger och jag hann ta emot honom utan problem... utom en gång. Då ramlade lilla älsklingen och slog i huvudet, som tur var landade han på mattan som är ganska tjock. Men han har aldrig gråtit så mycket tidigare.. och inte jag heller. Usch va jag känner mig dum. Jag tröstade honom och ammade honom, en kompis sa tidigare att bröstmjölk är smärtlindrande.

Efter en kort stund log han och var sig själv igen. Jag ringde sambon som inte trodde att det var någon fara, både han och en kompis som jag ringde säger "barn ramlar och slår sig". Men jag har ändå världens skuldkänslor. Han är ju så liten. Bara 4 månader. Han ska inte hålla på och ramla och slå sig redan. Tänk om jag har skadat honom och gett honom men för livet? Nej, nu ska jag genast köpa hjälm och knäskydd och sätta på honom... för jag vill aldrig mer höra min älskling gråta så! Jag känner mig verkligen som världens sämsta mamma. Jag har så mycket skuldkänslor så att jag mår illa  :(
#1 - Agnieszka

Barn ramlar och slår sig... men det är verkligen inte kul.... men han har inte fått men för livet... kanske snarare lärt sig att ta det lite lugnt istället!!!!

kramar

#2 - Charlotte

Tips delar av Odd mollys vår/sommarkollektion finns på butikcha.dk...

#3 - Nina

usch ja förstår att du grät. ja hade gjort samma sak. är ju hemskt liksom. vi tar det så. tar vi mammor det värre än papporna? men ja menar det är ju ens barn, visst de slår sig. men för det så vill vi ju inte att de ska göra det. skönt att han mår bra å ja bröstmjölk är bedövande. när vi skulle sticka theo i fingret så ville de att ja skulle amma. då är de lugnare etc. va ju som på bb då de skulle göra det där provet (va d nu heter). då fick theo sockervatten för att det var som smärtlindrin. antar att mjölken måste innehålla hög sockerhalt det med då?



Men va duktig zack är ändå som kan stå så mkt själv =) å övning ger färdighet. gäller ju även för oss mammor. tänk så många ggr de kommer att trilla =/

#4 - Marre

shit, han är så så liten men kan redan stå och sitta själv =O, de är bra gjort de :D