bambi

Tänker för mycket...
Så här tidigt brukar jag inte vara vaken. Gick upp 08.30, helt ofrivilligt. Dödstrött. Varför? Inte för att jag har en 4-månders son. Nej, för att jag låg vaken till 02 och tänkte. Tänkte på vad jag skulla skriva om på bloggen. Tänkte på att "åh, jag måste ringa Stina och höra hur det är med henne." och "jag måste ta en fika med Felicia snart". Tänkte att jag måste försöka ta och besöka jobbet snart igen. Tänkte att imorgon ska jag gå och se om Odd Mollys vårkollektion har kommit ut i butikerna.... osv osv...

Jag har alltid haft det problemet att jag ligger och tänker för mycket så att jag inte kan somna. Igår kväll gick hjärnan verkligen på hög varv. Nån annan som känner igen sig? Några tips på hur man kan "stänga av hjärnan"?
#1 - Sofi

Nope inga tips.. jag har precis samma problem.



Jag brukar gå upp och gå på toa, och sen när jag lägger mig bara tänka tomt :) Det är svårt men det brukar funka. Men man måste göra något annat innan, typ toabesök, dricka lite vatten eller något sånt.

#2 - Josefine

Jag har också samma problem. Nu när sonen äntligen sover hela nätterna - ja, då ligger jag och funderar på allt och ingenting... Har tyvärr inget tips... : (

#3 - Umma

Det är inte lätt att ha en hjärna som går på högvarv för det mesta, jag känner igen mig! Fast å andra sidan kanske man ska vara glad över det? :-) Lite smart måste man ju vara då.

#4 - Nina

hahha japps.. ja gick å la mej halv två.. =) men inte kunde man somna trots att man va trött..

#5 - Anneli

jag känner igen mig! Jag har börjat med att ha ett block vid sängen. Alla mina bra idéer och tankar som dyker upp skriver jag ner där, Så är de borta! Och på morgonen kan jag titta vad jag kommit på! Dessutom brukar det komma dit anteckningar, som jag själv inte minns att jag ens tänkt. Men det är nu när jag tränat ett tag.

Prova gärna! Hoppas det funkar för dig med, för det är astrist att vara så trött!

Kramar Anneli

#6 - Lillemor

Jag är exakt likadan faktist! Och jag har ett jättebra tips som funkar jättebra på mig. Ha ett litet block och en penna på nattduksbordet, sen skriver du upp alla tankar och saker du kommer på att du ska göra. Sen kommer du kunna lägga dom åt sidan. Jättebra faktist. Ge det ett försök. =) Lycka till.

#7 - Elin

Sv: man har kunnat beställa därifrån ett tag nu, men det kanske inte är nått man direkt tänker på när man har tillgång till affären. sj har jag 25 mil till närmaste gina. pissigt värre.



som du och tydligen många andra är jag också en sån som inte kan sluta tänka och planera saker när jag ska sova. och dessvärre har jag inget knep för att 'slippa' det. men den dagen jag kommer på nått så lovar jag att säga till :)

#8 - Kikki

Jag har samma problem.

Det är asjobbigt! :(

#9 - Marie

Hej.

Vilka affärer säljer Odd Molly i Stockholm city?