bambi

Ut på jakt

Hihi, fick hem ICAs Buffé idag med "mina varor" (som har var it så omdebatterat) och tydligen tycker ICA att jag handlar mycket saffran, blockchoklad, riven ost och tutti frutti. Translation: Du äter mycket godis, bakverk och pizza.

God morgon mina kära läsare! Idag ska jag bege mig ut på jakt. På jakt på stan efter Odd Mollys vårkollektion. Här ska provas kläder. Jag tänkte även kolla ut adressen där Odd Molly öppnar sin egna butik. Och bloggberoende som jag är så självklart med kameran i väskan! Återkommer senare med resultatet... måste bara låta mitt hår självtorka eftersom jag inte har fått mina nya fön ännu  *morrar åt Ellos*... och så är det -6,8 grader ute och då vill man inte bege sig ut med blött hår!
#1 - Sara

Vill bara tipsa om en dansk nätbutik www.marengs.com. De har även kvar Odd Molly från tidigare säsonger och kläderna presenteras säsongsvis. De hade 50% när jag beställde för någon månad sedan. Jag slog till på en dip and dye tunika i gråblått,lawfullylawless 601.

#2 - Anneli

Åh vad varmt och skönt ni har! Här är det -22 grader!

Hoppas dindag blir underbar... ser fram emot alla fina bilder senare!

Kram Anneli

#3 - Charlotte

Odd molly öppnar butiken i februari på Humlegårdsgatan i Stockholm.

#4 - SoFi

Haha ja, jag känner igen det där med "mina varor". Hälften här brukar vara saker till bak eller godis/glass och andra hälften barnrelaterade saker som puréer och blöjor.

Kul kul erbjudanden, verkligen :)



Ha en bra dag!