bambi

Vår nya bokhylla


Nu har vi satt ihop vår nya bokhylla. Eller vi och vi... jag gjorde faktiskt det mesta. Jag gillar faktiskt att snickra och hålla på (fast man kanske inte kalla att sätta ihop en bokhylla att snickra, även fast det var en miljard skruvar i denna). Vi funderar dock på att ha en till rad med korgar längst ner, eller vad säger ni?


Hera var förstås med och hjälpte till hon också.
#1 - jossan

snygg! tycker det är lagom med en rad lådor men det är ju väldigt praktiskt med många lådor iofs :)

#2 - Helena

Snyggt! vill ha något liknande men bor med en karl som inte tycker att bokhyllor är fint och ska inte vara i vardagsrummet (vad jag säger då är att vi då måste köpa ett hus som har ett bibliotek haha)..



Praktiskt med korgar, men kasnke inte snyggt med FÖR mycket korgar?? Praktiskt dock när Zack blir äldre och ALLT som är längst ner i hyllan kommer rivas ut (dessutom praktiskt att ha lite leksaker i någon korg :-) )



kramis

#3 - Agnieszka

Jättefin hylla, vart är den köpt... vore ju perfekt att ha i Novas rum sen!

kramar

#4 - Marie

Hej!

Guuud va snyggt med mörk bokhylla. Vi love IKEA ;)



Jag tycker det ser bra ut med en rad med korgar, lägg massa roliga saker i dem som Zack kan plocka med om ett par veckor/dar.

#5 - Nina

gillar den där ikea hyllan. vi har funderat på att köpa en själva. fast en mindre till Theos rum.. så kan man ha korgar/backar med leksaker där i bla.. mys :D

#6 - Linda

Vi har de där korgarna vi med, längst ner i våran bokhylla. Mycket smidiga att ha leksaker i, lätt att stuva undan om man inte vill ha en miljon pinaler på golvet (som det blir när de börjar leka med träklossar och duplo).

#7 - matilda - mercedes mamma

gud vad fin - vad heter serien ? eller vad kostade den? haha, vill ha en sån! !