bambi

Växer så det knakar
Titta så bra Zack kan stå!

Nu har jag hållt på och lagt upp auktioner på Tradera... *puh* ..vilket slit att beskriva varenda litet plagg i detalj. Säljer lite av Zack urväxta kläder, han växer ur dom så fort! Vissa plagg hinner han ju bara använda en eller två gånger. Kika gärna här på auktionerna, säljer bland annat lite Nanoou (som knappt är använda), Name it newborn och Bondelid.
#1 - Emelie

#2 - Emelie

Så lik Zack är dig, tycker att han blir mer och mer lik dig:))

Hoppas att mi trivs i nya lägenheten?!



Kram Emelie i Sthlm

#3 - Therese - Eira min ögonsten - Tävling i bloggen

Jag tror att juniform har kommit ut med lite vårnyheter från odd molly nu :)

#4 - Katinka

Jag är verkligen skyldig dig ett megatack för att du tipsade mig om jeanskjolen! Tusen tack! Jag hade aldrig varit på den nätbutiken förut och de har ju en hel del faktiskt. Det är ju så man blir aningens sugen måste jag säga.

Kjolen är numera min! Men vilken panik det blev.

Jag var nämligen på jobbet när jag såg din kommentar och skulle inte vara hemma förrän vid 22.00-tiden. Gick ju in och kollade med en gång och såg att den fanns kvar i min storlek, men jag hade inte så mycket pengar på mitt konto eftersom man är utfattig i januari innan lön och dessutom shoppade jag en del igår i tron att den kjolen ändå skulle bli svår att få tag på nu.

Ringde till SEB:s information för att fråga hur länge deras kontor för insättningar var öppet här i Göteborg eftersom det fanns kontanter hemma isället. De sa att de har öppet till 24.00 idag så det var ju lugnt. Fick uthärda hela kvällen, sprang sedan till banken och satte in pengar, sprang hem och köpte kjolen. Det var den sista i min storlek som fanns uppenbarligen!



Haha... vilken rysare! Men vad gör man inte för Odd Molly!

Tusen tack återigen och behöver du någonsin hjälp med något så säg till!!!!

#5 - Katinka

Vet inte om du fick min förra kommentar där jag berättade storyn om jeanskjolen och tackade? Det kanske var för långt?