bambi

Veckans blogg-tips!
Jag har skapat en ny kategori här i bloggen: Blogg-tips! Här tänkte jag ta upp tips på bra bloggar:

Om man vill ha koll på den stora växande bloggvärlden så är ett hett tips att läsa dessa två bloggar: Bloggtipsarna och Bloggkommentatorerna.

Bloggkommentatorerna är störst och var först. Dom skriver mest om dom stora bloggarna på ett väldigt underhållande sätt. Tyvärr så tycker jag att dom har tappat stinget och sen dom flyttade bloggen till Stureplan så är det många störande moment med bloggen (t.ex. layout och all reklam). Dom skrev en gång ett inlägg om min blogg, angående mitt Odd Molly-beroende, vilket resulterade i att jag fick besöksrekord på över 2000 unika besökare på en dag.

Bloggtipsarna gillar jag faktiskt bättre. Dom skriver oftast om små okända och riktigt bra bloggar, men även om dom stora. Jag har märkt också att dom flera gånger har hunnit före Bloggkommentatorerna att skriva om något stort som har hänt (t.ex. tror jag att dom var först att skriva om DennisM radikala diet). Dom skriver på ett mycket mer positivt sätt än Bloggkommentatorerna så om man är trött på all nätmobbning så kanske man föredrar Bloggtipsarna. Bloggtipsarna har till och med skrivit två inlägg om min blogg!
#1 - Bloggtipsarna

Åh tack!! Vad glada vi blir!

#2 - Sofia

Min blogg då?

Är den inte bra?

;)



Kram Sofia

#3 - anette

underbar blogg!!Älskar odd molly själv! Kolla gärna in Frokensundin.blogg.se

#4 - Sagolikt by PERLA - mamma till två döttrar ♥

Gillar också båda dessa bloggarna! :) Intressanta. Min barnshoppingblogg har blivit omnämd i den ena!

#5 - Friendsbloggen

Bloggtipsarna gillar vi, dom hänger oftast inte ut någon utan håller sig neutrala i jämförelse med bloggkommentatorerna.