bambi

Äntligen!

Nu har höst och vinterkollektionen äntligen släppts på Odd Mollys hemsida! Så nu ska jag ta en kopp te och njuta och hitta mina favoriter...  :)
#1 - N

Äntligen! Som vi alla har väntat :-)

Vid första anblicken så var det inte så mycket jag ville ha. Men jag vet sen tidigare att det behövs en mognadsprocess. När jag har tittat igenom allt flera gången, fått klämma på kläderna i affärerna eller sett plagget på någon annan, då finns det plötsligt hur mycket som helst som jag vill ha :-)En long cardigan i royal blir det garanterat.

#2 - Miss B

Tänker du köpa någon jacka? Själv blev jag väldigt förtjust i jackan 112 i färgen military. Den skulle iofs gärna fått vara lite längre.

#3 - Linda

Visst e det uuuunderbart... Äntligen!

#4 - Mirva

God morgon!



Hittade du nåt fint? Jag hittade några "måste ha" i höstkollektionen men absolut ingenting fr vintern! Pratade med en inköpare i våras som sa att vinterns kollektion är GRÄSLIG! :-D



Kramis, Mirva

#5 - Mia

Herregud. Jag skulle behöva vinna en miljon eller nåt. Det fanns massor med fint där! :)

#6 - Alexandra

Likaså här! Var är min miljon?

Föll direkt för Narcissus dress från vinterns, superfin! Jag gillar bomullsklänningar, eller bomullsvoile som det kallas. Odd Mollys silkesklänningar är mycket ömtåliga och tyget går sönder på känsliga platser i ryggen och ärmarna... Så inga silkeskläder från OM mer!! I alla fall inte innan de gör en blandning av silke med elastan.

#7 - Anna

Hösten ok, men jag hade förväntat mig bättre! Vintern var fruktansvärd rent ut sagt. Någon designer där måste ha drabbats av total idétorka och börjat rita skotskrutor på instinkt... Uck! Men några godbitar från hösten fanns ju såklart :-)

#8 - Fia

Hittade några godbitar, men jag frusen av mig men kan inte ha ull och skotsk rutigt är absolut inte min grej...men en blus i almost black var helt underbar, en klänning som jag inte kan bestämma mig om den är finast i grått eller chocolate...



Men tänk om man kunde hitta indydressen i royal någonstans..den var läcker..men förmodligen lite väl dyr...så jag sparar mina slantar till mina måsten...undrar om man ska förboka? Det bökiga brukar ju vara att man inte vet hur storlekarna är innan så...nja.

#9 - Stargirl

Håller med ang att det är mycket ull. Som jag inte heller gillar. Köpte en Lovely knit i ull förra vintern men den användes en gång(?) under en helvetisk dag då jag typ svettades så mycket att jag inte kunde ta av mig koftan på kontoret :-o

Härlig kollektion men många av plaggen måste inspekteras närmare. Sen vet man ju aldrig vilka av plaggen som faktiskt hamnar i butik. Alla gör ju inte det tyvärr.