bambi

Barnvagnar och kortspel

Kom precis hem efter att ha varit ute en massa idag. Plutten har lekt, ätit och sovit ute. Så vi är båda rätt så trötta nu! Jag var förbi Wink i Sturegallerian, men tyvärr fanns det inte så mycket Odd Molly där. Odd Molly butiken skulle ha rea i augusti, dom skulle börja med 30% och sen gå över till 50% i slutet av deras reavecka.


Våra vänner gillade vår barnvagn och var intresserade av att köpa en likadan. Dom undrade om den blev liten när man fällde ihop den, men ingen av oss vuxna kunde fälla ihop den! Vi försökte och försökte... i säkert en halvtimme eller nåt... men lyckades inte! Är det nån som har en Brio Sing som kan berätta för mig hur man fäller ihop den så blir jag mycket tacksam! :)


Vi är bortbjudna på pokerkväll hos några andra vänner, men jag vet faktiskt inte om jag orkar... är rätt så trött och har lite ont i huvudet. Samtidigt så var det så länge sen jag spelade poker så jag är fruktansvärt sugen, skulle vara synd att skippa den roliga pokerkvällen. Visste ni föresten att en pokersajt frågade mig förut om jag ville blogga hos dom? Men jag tackade nej  :)

En annan liten hemlis är att jag och sambon har anmält oss till Bridge-kurs till hösten. Hihi... jag vet att Bridge låter som ett spel som bara gamlingar spelar (i allafall så förknippade jag det med det förut), men vi provade på det i påskas och det var riktigt riktigt kul!
#1 - Mor Penna

Oj, jag tycker detta med att blogga åt en pokersajt låter jättekul. Varför tackade du nej?

#2 - Linn

haha... Har ni inte haft vagnen ganska länge? Hur har ni lyckats undvika situationer där ihopfällning krävs? Vi måste fälla ihop våran varenda dag.

har en annan vagn så kan tyvärr inte berätta hur ni ska göra. Går det inte att bara gå in i en barnvagnsaffär och fråga?

#3 - Helene

Tänkte just på det idag, om det blir nån rea. Vet du när i augusti?

#4 - MJ - fansblogg

Fin blogg!

#5 - e

Vilken pokersajt var det du skulle blogga för? Var brukar du spela poker på nätet?

Vi hade faktiskt en liten pokerturnering här hemma för någon helg sedan, var länge sedan, det är mycket som man inte riktigt har tid med när man får barn. Vad är det för bridgekurs ni ska gå, kan ni ha med Zack där? Låter ju hur roligt som helst!

#6 - jenny

http://www.youtube.com/watch?v=wStoFx5Z-oc

vid 1:57 så ser man hur man fäller ihop!

#7 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

Linn: Vi har nog haft den 2 månader eller nåt sånt. Vi har aldrig behövt fälla ihop den helt enkelt.. vi tar inte med den på bilresor eller så.



e: Jag brukar spela på PartyPoker. Sajten som frågade mig hette nåt med tiltpoker eller nåt sånt. Jag hade inte hört talas om den tidigare.

Vi har tänkt ta med Zack på Bridgekursen, hoppas att det ska funka... vi får ta med lite leksaker åt honom :)



jenny: tack!!

#8 - Carolina

Kul att ha blivit tillfrågad av en pokersajt :) kram

#9 - e

Kul! Hehe, jag har rätt mycket partypokerlinnen, kepsar och allt vad man får! :)



Vad duktig Zack är som kan vara med på sådant. Hur gör ni?! Vår lille vill aldrig vara stilla ...

Nu har han börjat gå också och då är det ÄNNU mer fart. Visst är det roligt men det är svårt att göra saker som innebär sitta still mer än 10 minuter med honom ...