bambi

Crash! Boom! Bang!
God morgon! Jag är supertrött fortfarande, mest kanske för att jag vaknade i natt runt kl. 3 av glaskross. Jag tänkte att det kanske var vid den där sopstationen som ligger lite längre ner på gatan, där kan man kasta glas. Men så kom jag på att vi inte brukar höra nåt därifrån och så tänkte jag på vår bil som stod här nedanför!!

Så jag sprang upp och titta och precis då så ser jag hur ca 10 stycken poliser springer uppför trapporna i huset mittemot. Jag förstår inte riktigt vad som har hänt. Men sen ser jag att fönstret på 4:e våningen är borta och någon verkar ha kastat ut nånting genom fönster och persienner... vad vet jag inte...

Flera grannar har tittat ut, så det är inte bara jag som är nyfiken. Sen så kommer sambon upp och säger åt mig att lägga mig... så jag vet inte något mer. Jag har kollat igenom alla nättidningar men hittar ingenting om incidenten... så jag håller på och dör av nyfikenhet!!!

Jag hade svårt att somna om också eftersom jag låg och funderade och funderade... vad kan ha hänt? Många kanske tror att sånt här händer ofta i Stockholm... men det gör det inte! Så jag tyckte att det var superspännande! Tyvärr höll inte sambon med... utan tyckte att jag överdrev det hela...


Jag är lite sen med Veckans Odd Molly, jag brukar förbereda den på söndagarna men orkade inte igår... men den kommer... senare... nån gång  :)
#1 - Bina - everydaymolly

Nyfiken i en strut - tittar alltid ut.. haha det ser skojigt ut med grannen där.



(jag förstår du kollade, det hade jag också gjort)

#2 - Pingla

Spännande!

Suverän CSI-inspirerad bild med pilar och vittnen :-) .

#3 - jasse

Jag hade också varit nyfiken haha!

#4 - Camilla

Hej! Min kommentar kanske inte passar här men tänkte att du ändå läser alla kommentarer! Tackar för bra blogg och jag delar ditt intresse/begär för vackra odd-molly plagg! Undrar över hur du kom över klänningen som var nr 1 på din önskelista! Även jag har letat länge efter den! Vad har du för storlek? Kram och tack på förhand!

#5 - Anna

Kommer ihåg när vi bodde på Tjärhovsgatan... Varenda helg hände något i kvarteret, jobbigt! Men nu ska vi flytta ut på vischan, skal bli SÅ skönt!!