bambi

Dagens Zack

En glad Zack med:
Tröja från Po.P (Traderafynd)
Byxor från MysPlysch

04:30 fick jag stiga upp imorse. Det var nån av oss (av mig och min sambo) som rörde på oss och så vaknade Zack... jag minns det lite vagt så därför kommer jag inte ihåg vem av oss det var.... men vi stör ju honom, så jag tror att det kommer att bli så mycket bättre när han får eget rum.

Men Zack har varit så söt och glad, så det går ju inte att vara sur på honom. Ibland känns det som om jag aldrig kommer kunna bli arg och sur på honom.... men det kommer nog  ;)   Men han är verkligen världens gulligaste och jag är så lycklig över att vara mamma till honom! :)
#1 - Nina

där syns det verkligen att han blivit smalare!



jag tror att theo väger så pass mkt bland annat för hans mage är så jobbig. vi har fått mata honom med olja för å få ut bajset. enda som funkat. men nu ska ja till apoteket å köpa någe annat. olja är ju så mkt kalorier i. inte någe ja tänkte på direkt. bara glad att han mådde bättre å fick bort förstoppningen..



jag återkommer till dig efter torsdag. ska nämligen träffa familjen nån gång i nästa vecka. å ja vet inte när. men vi ska in å kolla resa. så det är väl ganska så bra att man inte är uppbokad då :P men annars så ses ja gärna i nästa vecka. hör av mig senast fredag. då vet jag mer om tiden!