bambi

En liten påse fick följa med hem...

Ni vet hur jag har tvekat och tvekat när det gäller Fields of lace dressen. Men så idag så såg jag en kvinna som hade en på sig och då kunde jag inte låta bli... jag åkte direkt till Pure and simple och kollade om dom hade nån kvar i min storlek. Jag hade bestämt mig för att jag skulle ha en vit en om jag nu skulle ha en (har fått höra att dom vita gjordes i begränsad upplaga, den vita finns inte ens på bild på deras hemsida!).... dom hade bara dom kvar i storlek 1 och 3. Då fick det bli en i storlek 1, den passade ju faktiskt bra (min vanliga storlek är 2).

Så fort jag kom hem och fick prova den tillsammans med min Imagination Wrap så försvann all min osäkerhet om jag hade gjort ett bra köp eller inte.


Imagination Wrap passar så himla bra ihop med tunikor och klänningar som inte är så urringade. Men det blir nog inte att använda Fields of lace ensam som den här... inte så smickrande för midjan. Men tillsammans med annat så är den fin:


För ett halvår sen så hade jag bara två stycken Molly-klänningar, nu har jag 8 stycken i min Molly-samling. Snacka om en stor ökning av klänningar i min garderob...
#1 - Sara R

Gud så snyggt till allt!



Vet någon var jag kan få tag på en F o L i strl 0?

#2 - sofie

Fin-fint! =) Jag tycker inte att den såg så hemskt tokig ut när du bara hade den som den var heller! Jag tror att det beror på att du gått ned i vikt. :) Du ser fin ut, bra jobbat!

Jag har cyklat 12,8 km idag, men tror du jag lyckats hålla mig lika duktig resten av dagen? NEJ, jag har ätit glass o godis, PÅ EN TORSDAG! Dumt! .. morr..

Ha det bra! :) Kram!

#3 - Anna-Karin

Jag har också en vit som jag har under koftor och den är ju så snygg!

#4 - Anita

Så fin den er - både under andre plagg og alene. :)

Anita

#5 - Katinka

Ja, jättefin verkligen! Där gjorde du ett bra köp tror jag! Grattis!

Speciellt fin var den till Imagination Wrapen tycker jag.

#6 - Anna

Har en likadan i powder, älskar den, passar till allt!

#7 - Pingla

Grattis till ett bra köp. Har den i chalk (efter veckor av ältande).

Den sitter verkligen jättebra på dig och jag tror inte du ska vara rädd att ha "bara" Fields of Lacen på dig.

#8 - Malin

Det gjorde du rätt i jag har en i chalk och trivs jättebra i den. Den är jättefin under koftor av alla slag;) Du är jättefin i den:)

#9 - Dante

Men vad fint. Från att aldrig ens ha hört talas om detta klädmärke tidigare har jag fått mer och mer intresse av det genom din blogg -just för att så många av plaggen går så förbannat bra att kombinera ihop.



Detta som egentligen inte ens är min klädstil... Men det verkar minsann ändras.

#10 - Anonym

#11 - Anna

Men, kan inte OM släppa höstkollektionen på hemsidan snart, jag blir galen av att de ska sitta och hålla en på halster så här...

#12 - Jennifer

Så snygg!!! du ka ha den som den är med eller utan någon på...en mycket bra inköp tycker jag ;-)

#13 - Fruktbus - Ung Mamma´s Vilda Vardagar med Potträning, Graviditetskilon & Vuxenhångel!

Toppensnyggt! =) Gillas! Haft en bra dag annars?

#14 - Susanna

Jättesnyggt! Både ensam eller tilsammans med något annat OM plagg. Har oxå beställt en fields of lace dress men i powder, få se om jag blir nöjd!

#15 - N

Jättesnyggt!! Nu blir jag också sugen på att köpa en :-)

#16 - M

oh så fin du är! Vill också ha en sådan. Hur är de i strl? Är normalt en 3:a.

Vet du var de finns kvar i 2 eller 3?



#17 - Janina

Mycket fin. =)

#18 - Susanna

Till M , fields of lace i storlek 2 kan finnas kvar på Mathilde eller hos Wink i Sturegallerian. Jag beställde min från Mathilde för två dagar sedan.

#19 - Susanna

Till M, fields of lace dress kan finnas kvar i storlek 2 hos Mathilde (den mindre butiken) och hos Wink i Sturegallerian. Jag beställde min från Mathilde för två dagar sedan.Då fanns den enbart kvar i storlek 2.

#20 - N

Hur är storleken? Kan man gå upp en storlek utan att den ser för bylsig ut???

#21 - Alexandra

Till N:

Fields of Lace är stor, du bör gå en storlek mindre,tycker jag... Allt beror på din byst, klänningen sitter tyvärr inte riktigt fint på tjejer med större byst, den blir precis som du säger - bylsig...

#22 - N

Tack Alexandra! Då ska jag nog avstå från att köpa. Hittade en i vitt men den var storleken större än vad jag brukar ha.

#23 - Susanna

Jag fick min fields of lace med posten idag. Tog en 2:a men kunde nog ha en etta. Den är fin i powder men jag ångrar att jag inte försökte få tag i den i vitt. Den är snyggast i vitt!

#24 - Jenny

Så fin! Den där gillar jag skarpt! Jag som inte har ett enda molly plagg blev super sugen på just en sådan! Gör sig jätte fin till det mesta :)



Ha en fin helg, kram Jenny

#25 - Saga

Hej hej, vilken söt blogg :)

#26 - Linda

Vilket härligt köp, den är ju såå fin. Grattis...