bambi

En massa höstnyheter


Ina tipsade om att Fitts and Company hade lagt upp mycket från höstkollektionen. Kikade in och fick se en massa nya saker som jag inte har sett!


Vad sägs om en pointelle klänning? Det låter toppen! Pointelle som är så härligt mjukt!
#1 - Pingla

Har du sett cashmeresjalarna som kommer till hösten? "to die for".

#2 - Susanna

Jättefina! Bambi har du något tips om var jag kan hitta jeanskjolen i storlek 3 och den rosa blommiga koftan i cashmere silk rose? Jag har ringt Mathilde och wink(Sturegallerian)men där var det helt slut!

#3 - Mabimao

My god. Såg du jeansklänningen? Och massa massa massa annat.....

#4 - N

Så mycket fint!!! Jag är helt såld på Angora Mix long cardigan Royal. En så underbar färg. Den bara måste jag ha i höst. Såg att den redan var slutsåld i dem mindre storlekarna. Hoppas att många nätbutiker kommer ta in den så man har en chans på den.

#5 - N

Det verkar som om min förra kommentar har försvunnit. Men den kanske dyker upp lite senare :-) Härliga höstkläder från Molly! Jag har helt snöat in på Angora Mix Long Cardigan Royal! Den ska jag absolut ha när den kommer. Såg att dem mindre storlekarna redan hade sålts! Hoppas att det blir många nätbutiker som kommer att sälja den.



Tack för tipset om att spoiler underdress är något små i storlekarna (tror att det var du som skrev det i ett inlägg). Fick hem en i Royal igår. Köpte storleken större än vad jag brukar ha och den sitter perfekt!! Har på mig den idag. Den fungerar ju perfekt som ett linne under en blus :-)