bambi

Före & efter bilder
Så här ser det ut i hallen nu:



Jag gillar skrivbordet väldigt mycket, men det är ju mycket mindre än det vi hade tidigare. Vet inte vart vi ska stoppa alla grejer?

Som ni ser så hade vi vårt gamla skrivbord i Zacks rum, till höger om fönstret. Där står nu hans säng:



Det är så mycket jag skulle vilja göra i Zacks rum. Jag gillar egentligen inte färgen på väggarna, det är väldigt blått. Jag har funderat på nån bård eller om man ska tapetsera/måla om helt och hållet.

Jag satte upp en Nalle Puh affish ovanför hans säng och så en gammal tavla som jag hade i mitt flickrum. Men jag funderar på om man skulle ha sängen under "ZACK" istället... och så skulle jag vilja ha några andra gardiner med lite roligare "barnmönster"... som sagt, det är MYCKET jag vill göra om i hans rum...
#1 - Ina

Ja titta vad bra det blev! Det är inte helt lätt att inreda ett barnrum fast man skulle kunna tänka sig det. Vi funderade länge innan vi gjorde iordning Hannes rum, Loves har vi inte gjort än. Kika gärna i min inredningsblog om du är intresserad av hur hans rum ser ut. Vi inredde det ganska tidlöst och enkelt så att rummet kan växa med Hannes för barn växer fort och behov och smak ändras lika snabbt.

Tror att ångesten då man flyttar ett barn till eget rum ligger nästan enbart hos oss som föräldrar. Hoppas han sover sött nu i sitt alldeles egna rum, kanske sover han så gott så att ni t o m kan få lite sovmorgon!?

Skrattade åt ditt förra inlägg, om kvinnan som förfasat sig över din sons rosa tröja. Jag klär också våra pojkar i färgglada kläder rosa som rött. Dessutom har Hannes långt hår och många påpekar detta och tycker vi ska klippa honom men han är ju supercool i det. Några kommentarer har vi fått om att det ser häftigt ut att vi sparat hans hår dock...

#2 - Jacks mamma * Ung, snart högskolestuderande mamma*

Jag skulle aboslut satt sängen under Zack istället. Men fint är det hursom.

#3 - Linda - ensamstående smbarnsmamma

Gud så fint det blev, visst är det mycket man vill göra om. Hela tiden, jag önskar att man hade ekonomi och tid till det bara :D

#4 - emma

Jätte fint!



Jag håller på och målar om vårat kök. Jag ängande HELA dagen igår (mellan 11-19) att ta bort en bård som de före oss satt upp! Så mitt förhållande till bårder eftergårdagen är att de borde förbjudas :)

Nej men tänk på att om ni någon gång tröttar på bården. När Zack blir större vill han nog inte ha den tex. Så är det MASSOR med jobb att få bort den sen.



Värt att ta med i beräkningen om man tänker på att sätta upp en bård. Så mitt råd måla om är ju ganska enkelt bara man vågar pröva.