bambi

Först ut...
... med pre-fall kollektionen är Tintin Style, FolkArt och Juniform. Jag har inte tänkt investera i något av pre-fall plaggen, eventuellt en grå Taradiddle men jag vill nog prova den först. Men det var likadant med pre-spring som kom förra året, köpte inget då heller... men senare så hamnade en Comma Top och en Missing Dress (för bara 940 kr!!) hos mig i allafall.... så vi får se vad som händer!


Här är mina favoriter från Pre-fall. Galleri Long Shirt tycker jag är jättesöt, men är lite fööör dyr för en blus. Taradiddle Dress är jag ju lite sugen på, men eftersom jag redan har flera röda klänningar så skulle jag vilja ha den i grått. Natuve shirt också fin, men för dyr.

Är det bara jag som tycker att Odd Molly kläderna bara blir dyrare och dyrare? Det billigaste plagget bland pre-fall kollektionen är Livelot blouse som kostar 1599 kr liksom.... hade varit kul med nån billigare top för att stilla sitt begär lite...
#1 - Lotta

Håller med dig. Plaggen blir dyrare och dyrare. Tänker själv investera i Tardiddle dress dark red och Livelotblusen i rosa. Köper dem dock här i Göteborg när jag provat dem. Skulle vara kul med någon billigare topp. Hälsningar Lotta

#2 - Mia

Oj, kostar det billigaste 1599. Mmm, det är ju det jag har märkt. Att det är lite väl dyrt. Men visst ser plaggen fina, välgjorda och exklusiva ut. Vore dock kanske ngt att i varje kollektion har lite billigare plagg också. Fast vad vet jag - är inte så hemma på mode egentligen :)

#3 - Linda

Känner också att det blir dyrt... men vi kommer väl alla snart ha nån från hösten iallfall .-)

#4 - N

Jag köpte precis livealot blouse rose från Juniform. Hade gärna också velat ha native shirt, men det blir ju nästan 4000 kr! Det gå bara inte! Det är ju fortfarande några veckor kvar till lön....suck. Synd att allt är så dyrt.

#5 - Ina

Ja det är vansinnigt dyrt, det är inte klokt egentligen!! Det gäller att inte tänka på vad det kostar och jämför med vad man hade fått för andra saker för pengarna. Många av Prefall är ju i silkesblandning, det gör nog sitt till priset på plaggen tror jag...

#6 - Katinka

Javisst har det blivit dyrt! Känns riktigt saftigt faktiskt. Det blev en smock dress i choklad för mig. Jag har ju ingen sådan så nu slog jag till ändå. Men sedan får det vara nog. Köpte även Everyday Long Cardigan från Marengs rea igår i stl 1 i mörkblått. Hoppas den passar!

#7 - Nina

Mm lite väl dyrt faktiskt...

#8 - Fia

Fasans dyrt!!



Jag vet ju att det kommer en massa annat fint senare, men jag tänkte faktiskt försöka hålla mig till en sak då...en klänning...

Ska vara om det kommer med någon riktigt bra kjol, som jeanskjolen fast i annat material då.



Annars hade jag faktiskt bestämt mig för en Taradiddle i rött, men ångrade mig i sista stund, rött är vackert men jag passar så där halvbra i det....så det fick bli en i royal istället! Sjukt dyrt...

Sedan blev det en livealot i rose också. Tyckte färgkombon av rosa och svart var så läcker. Kommer funka även i vinter med t.ex. en svart tröja under.



Men något mer blir det inte!! Särskilt som det verkar som det är dyrare nu...hoppas "min klänning" inte tillhör de svindyra för då kanske den helt enkelt inte blir min...snyft.



Men ibland undrar jag vad jag sysslar med som handlar kläder för sådana hutlösa summor!

Ska nog försöka sälja av en del senare.



Men vad tycker du Bambi- ska man sälja vårens/sommarens plagg nu- eller vänta lite eller vänta tills nästa vår?? Du har ju sett hur det säljs på Tradera, och varit längre med i Mollycirkusen än jag...Så hur ska man tänka? Hjälp!

#9 - Bina - everydaymolly

Jag blev inte mer sugen idag när det väl släpptes - faktiskt inte alls.



Intressant frågeställning, jo det känns som om de smackat på en del på prislappen och snart tror jag det kostar betydligt mer än det smakar.



Bitterljuvt..

#10 - Sara C

Även den här butiken har fått in nytt ifrån OM

http://www.idyllinterior.se/

#11 - Anncha

Nog kostar det alltid - men vi köper ju ändå... Så länge vi ändå köper kläderna, och det finns den enorma efterfrågan (den röda Taradiddle-klänningen är nästan slut i många webb-butiker redan!, så går det ju även att höja priserna. Tänk på att Odd Molly ändå är en affärsverksamhet!



:-)

#12 - Anncha

PS. Den gråa Taradiddle-klänningen finns hos Milk and Honey nu!



:-)

#13 - Sara C

Såg att flera butiker fått nu. AjaBaja är nog de som har fått in störst utbud.

#14 - Anna

Åhhh, jag vill ha Tardiddle....

#15 - Jenny

Hi - exciting news! Our Odd Molly pre-Fall '09 collection has arrived!

Gorgeous silk/cotton dresses, skirts & tops. Check it out at: www.bohemiadesign.co.uk

Jenny x