bambi

Första natten i det egna rummet

Zack sov hela natten utan problem i sitt nya rum. Men som ni ser så vaknade han lika tidigt som möjligt. Fast jag for upp bara jag hörde lite gnäll och när jag kom in så låg han fortfarande ner. Han brukar annars alltid ställa sig upp i sängen, eller åtminstonde sätta sig upp.... så jag var nog lite för snabb där... 05.20 for jag upp!

Men jag ville inte att han skulle känna sig övergiven och ensam där i sitt rum, men nästa gång ska jag inte vara lika snabb, för han brukar kunna somna om en stund om han bara ligger och smågnäller lite. Men inte så lätt att veta om han står upp eller om han fortfarande ligger ner när man inte ser honom!
#1 - Susanna

Roligt att det gick så bra för honom (och för dig) att sova själv. Mina småbarn 2 och 5år sover fortfarande med oss pga att lekrummet är så litet. Om vi sätter in deras sängar där finns ingen plats att leka. Så vi får ingen vidare nattsömn! Ha en bra dag. Här ösregnar det, men det blir nog bra ändå!

#2 - Elin (Edvinsmamma)

Skönt att det gått så bra inatt!

Och det kommer bara att bli bättre ska du se...kanske att han kommer att sova längre på morgon med :)



Kram

#3 - Jacks mamma * Ung, snart högskolestuderande mamma*

Vad skönt att det gick bra. Själv har vi haft en bebis som vaknat 4 ggr inatt, kindtänder på G och det gör ont!

#4 - ♥ Jempajenny - tävling i bloggen just nu!

Så skönt att det gått bra i egna rummet!



Angående om Zack står eller ligger i sängen, så har i alla fall jag lärt mig att höra skillnad på gnället. Det är liksom med "dovt" om Agnes fortfarande ligger ner i sängen... Inte klok att man lär sig höra sådan skillnad egentligen.