bambi

God morgon fredag!
Löning och helg, kan det bli bättre? Imorse så var det sambons tur att gå upp med plutten och vilken sovmorgon han fick! Klockan 7 gick han upp! Men så somnade plutten en timme senare än vanligt också. Men jag hörde hur han vaknade till vd 05.30 (som vanligt), hoppas att det försvinner när vi aldrig plockar upp honom då, för han somnar ju om efter bara ett par minuter.... men jag vaknar ju till när jag hör honom.

Här regnar det en massa.... och imorgon åker vi nog till svärföräldrarna! Ha en underbar fredag allihopa!
#1 - Susanna

Här regnar det oxå. Jag är lite sugen på att köpa en 879 Imagination Wrap i rosa. Du har ju en i grått som du är jättefin i och som du alltid kombinerar på ett fantastiskt sätt. Hur är den i storlek? Jag brukar ha 2 eller 3 men har på sistone börjat inse att jag är nog mer en 2:a.Har du sett någon rosa på rea? Ha en bra dag du me!

#2 - Bröllopsbloggen

solen börjadelysa här vid 8 ja va så glad och såg fram emot en solig fin dag kl 9 hade molnen hittat hit med så inser att min soliga dag försvann ganska snabbt...



Ps. du har väl inte missat min tävling i min mamma blogg www.misstessan82.blogg.se du kan vinna barn märkeskläder så som disel m.fl..



kram

#3 - Linda

William tyckte att det var morgon idag vid 5:20... men han fick vara kvar i sin säng till kl 6 innan vi plockade upp honom. Längtar tills han börjar uppskatta att sova liiite längre. :-)