bambi

Inbjudningslistan

Jag och sambon har gått igenom listan på vilka vi tänkte bjuda till Zacks 1-års kalas. Vi hade ju tänkt ha ett större kalas nu när han fyller ett eftersom han inte har och ska inte döpas. Så totalt blev det 38 stycken inbjudningskort som ska skickas och då är det väldigt många till par och familjer... så det kanske blir fullt hus här då!

Men vi hade nog tänkt ha lite "drop-in" så att folk får komma lite när dom vill och fira plutten. Sen så tror jag inte att alla kommer kunna komma.

Ni kanske tycker att vi är lite tidigt ute, han blev ju nyss 10 månader... men vi tänkte trycka upp lite fina inbjudningskort och då måste vi veta hur många inbjudningskort vi behöver. Sen så skickar vi nog ut dom en månad innan.
#1 - Linda

Kan rekommendera: http://www.printswithwings.com/ Lycka till! Härligt med stort kalas :-)

#2 - Susanna

Ser att det skiljer bara ett par dagar mellan våra gossar. Vi ska väga nästa vecka. Kul å se hur mycket det skiljer. Filip är också en stor gosse. Kram

#3 - Dante

http://www.optimalprint.se/ där får du 10 inbjudningskort gratis. Jag beställde till sonens namnfest och korten var jättefina!

#4 - Fia

Kul med lite större fest...! Minns min äldstas första födelsedag..mmm, njut, tiden går fort:Snart fyller han 7 år!! Helt osannolikt, vart tog tiden vägen?



Hör inte riktigt hit kanske, men har du sett att det finns säljare som lagt ut plagg från nya kollektionen på Tradera? Hur är det möjligt om det inte är fake??

En påstår sig t.o.m. ha plagget hemma...



#5 - Marih

Vi beställde kort till dopet från Crimson...billigt och bra..vi är jätte nöjda!



/Marie

#6 - Linda

Ja just det ja, fixa inbjudningskort till 1-årskalaset måste jag också göra nån dag. Brukar göra helt egna i Photoshop och sen skicka in för framkallning. Lite pyssligt, men roligt! :-)

#7 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

Fia: Det låter som om det är nån återförsäljare som vill ha sina klänningar "förbokade"... men det låter lite konstigt att den påstår sig ha klänningen hemma redan, för det har jag svårt att tro. Eller så är det nån som luras och vill tjäna sig en hacka till semestern?

#8 - Nina

ååå så skoj att han snart fyller ett :D hihi.. spännande..



tycker absolut inte att du är ute i för god tid. jag kommer nog att börja om en månad, hahahha! gillar att planera :D



va har du för dig annars?