bambi

Klättra i trappor
Jag skrev tidigare om hur Zack var så försiktig och blyg av sig... men han har extremt bra kroppskontroll (som jag också skrev).


Men när det gäller hans "försiktighet" så är det snarare att han undersöker något väldigt noggrannt innan han gör något med den. Detta gör att han nästan aldrig skadar sig. Han älskar att leka med skåp och lådor i kök men klämmer sig aldrig, även fast han stänger dom rätt så snabbt.


När vi var hos svärföräldrarna så hade han inga som helst problem att klättra i trapporna där, även fast han inte alls är van vid att klättra i trappor! Han klättrade utan problem uppför alla trappsteg, superduktig!


Han har börjat mer och mer längs med möbler och väggar... så vi får se om han kanske kommer att gå på sin 1-års dag (4 sept.). Vi ska ta och fixa med inbjudningskorten och snart ta och skicka ut dom.


En till sak som jag tänkte fixa till hans 1 års dag (eller straxt efter) är en fotobok eller minnesbok över hans första år. Tänk att han snart är ett år! Att det snart är ett år han föddes... tiden går så himla fort! Känns som om det bara var 2-3 månader sen ju! Lilla plutten börjar bli en stor plutt....
#1 - Jacks mamma * Ung, snart högskolestuderande mamma*

Ja, visst är det konstigt att dom snart är 1 år. Dom föddes ju precis..

#2 - nina

Fotobok över första året var en bra idé.

Ville älskar oxå trappor

#3 - sofie

Det känns helt otroligt att Zack hunnit bli så här pass stor!

Jag tycker att det känns som att det var nyss han föddes jag också. :)



Ha det jättebra!

#4 - Linda

Duktig kille du har!



William har aldrig testat att klättra i trappor. Blev lite nyfiken på nu hur han skulle klara det. Men allt ska ju klättras på, så han skulle säkert tycka att en trappa är jättespännande! :-)



Jag har precis beställt en fotobok över Williams första år. Ja, nu är det ju i och för sig inte förrän i augusti han fyller, men jag tänkte att det skulle vara roligt om den hann komma tills hans födelsedag.