bambi

Kunde ju ha varit värre...

I tisdags så var sambon iväg till bilverstaden så att dom kunde titta på bilen och dess skador. Vi fick en bunt med papper om hur mycket det skulle kosta att laga bilen. Totalt 17449 kronor att fixa alla skador. Vi har förstås inte såna pengar utan det är pengar som vi ska kräva galna-tv-mannen utav.

Jag ringde till polisen imorse och rapporterade vad det skulle kosta och han skulle fylla i det i sin rapport. Polisen ska nu delge galna-tv-mannen misstanke om brott, sedan så skickas det vidare till åklagare. Jag är tveksam till att galna-tv-mannen har 17500 kronor att ge oss, så jag hoppas mer på att brottsoffermyndigheten ska betala för vår bil. Men det återstår att se. Som tur är så går det att köra bilen utan problem, det hade ju kunnat varit mycket värre... tänk om tv:n hade landat på taket eller på vindrutan! (Man måste ju försöka tänka positivt!)
#1 - Tia

Det är ju fanimej sjuuuuuuuukt! Vad gör ni idag? Jag måste hämta mitt pass och vid fem ska jag lämna barnen för jag ska köka middag med ngr kompisar. Tänkte om vi kanske skulle kunna få till en dejt ;-)



Kram

#2 - Pingla

Vad trist. Framförallt när det är någon annan knäppgök som orsakar en massa saker som både kostar tid och pengar. Vad säger försäkringsbolaget?

#3 - Nina

men fyyy fan vilken summa! usch! hoppas verkligen att ni får ersättning för bilen!



å ja tyckte det vart riktigt gott faktiskt. så den ska vi göra om. ja ska däremot använda mer kryddor än det står. va samma sak med auberginelasagnen. den är därifrån med. den va jätte god! (men mer kryddor)..



kul å prova på lite nytt. alltid najs =)

#4 - Jacks mamma * Ung, snart högskolestuderande mamma*

Oj, det var ingen dålig summa! Hoppas att det löser sig utan en massa krångel för er.

#5 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

Pingla: Vi har bara trafikförsäkring på den (eftersom den är rätt så gammal och inte värd så mycket), så försäkringsbolaget hjälper inte oss alls...

#6 - Susanna

Stackars er, hoppas att allt löser sig!

#7 - Pingla

Såg svaret. Hoppas att det löser sig.

Känns lite märkligt att man ska behöva ha helförsäkring för risken att få en tv hivad på bilen.



Själv har jag lyckats dra ihop 1500 i p-böter på en månad och då har jag trott att jag stått lagligt.

#8 - Amistres

Men vilken tur att tvn inte hamnade på motorhuven och kvaddade motorn :-S



Så är det att bo mitt i stan...världen är full av tossingar...