bambi

Kungsör
Jag hittade en artikel i DN om Fredrick Federley och hans hemstad Kungsör. Det är även min gamla hemstad. Jag bodde där från jag var 10 år tills jag var 22 år. Jag känner mycket nostalgi när jag läser artikeln och han beskriver den mysiga byn. För det är en liten by, med bara 8500 invånare. Alla vet allt om varann.

Så jag känner igen Fredrick lite, han är ju bara 2 år äldre än mig och hans syster är 1 år yngre än mig.. så vi har varit på många fester tillsammans. En liten hemlighet är att jag faktiskt har fyllehånglat med Fredrick på en av CUFs fester. Alla i Kungsör gick med i CUF eftersom dom anordnade fester och skidresor och man var tvungen att vara medlem för att vara inbjuden. Ingen tog medlemskapet så allvarligt, förutom Fredrick dårå  ;)

Men jag måste säga att jag vill nog aldrig flytta tillbaka till lilla Kungsör, jag trivs så bra i storstan.
#1 - fröken K

Det var en fin artikel, kul att de har skrivit så mycket om Kungsör. Håller med dig om att man saknar Kungsör lite när man läser om det, men storstan är snäppet bättre. :)

#2 - Sofia

Jag träffade en kille från Kungsör på en utlandsresa -99 tror jag det var, när vi kom hem träffades vi ett par gånger, kanske känner du honom ;)

#3 - Marita

Ha ha! Och jag kommer från Arboga och är regelbundet inne och läser din blogg. Vilken liten värld det är! =)

#4 - Diana

Du får inte glömma lilla hålan Bengtsfors som du också bodde i..... ;)