bambi

Magont

Usch, jag får ont i magen när jag tänker på att jag ska vara ifrån lilla Plutten två hela nätter! Jag åker inte till Göteborg (för Mammablogg Galan) förrän imorgon, men ikväll så är det en fest sambon vill gå på i hans gamla hemstad med hans gamla kompisar. Jag kan förstås inte följa med eftersom jag ska med tåget imorgon bitti kl. 7 här i Stockholm.

Sambons föräldrar ska vara barnvakt ikväll medans han är på festen, dom har varit barnvakt förr och har jättebra hand om Zack. Men det som känns jobbigt är att jag inte kommer att träffa honom förrän på söndag igen! Uscha! Jag som högst har varit ifrån honom några timmar ska nu vara ifrån honom två hela nätter!

Det var en tjej i vår föräldragrupp som skulle åka iväg med jobbet och vara utomlands en vecka utan sin son. Jag förstår inte hur hon klarade det! En hel vecka! Men två nätter ska nog gå, även om jag kommer att nästan krama och pussa ihjäl Plutten på söndag sen. Jag tänker inte ställa in att åka på Mammablogg Galan bara för att jag inte kan åka ifrån min familj en kort stund... (ehum... som vissa andra).
#1 - Evalena

Sånt där känner jag igen mig i! Sonen är 2 och jag har varit bort över 1 natt en gång. Det gick förvånansvärt bra för mig(han var hemma med sin pappa så han hade det kanon)men man sitter som på nålar på väg hem och önskar att resan ska ta slut i ett nafs.

Men när man ser sin lilla knodd igen - då är det härliga känslor som bryter ut!

Ha så trevligt och njuut!

:-)

#2 - Hanna

Tiden kommer bara att flyga iväg så snart är du hemma hos din plutt igen. Jag var borta från mina barn en vecka för att döma fotboll och det kändes som en hel evighet men det gick det med.

#3 - Hanna

PS: han är jättesöt! :-)

#4 - Bina - everydaymolly

Du kommer ha fantastiskt skoj och tiden rusar iväg. De stunder hans bild kommer framför dig kan det svida till lite men oooh vad härligt när du väl kommer hem sedan när du känner att du gjort något för dig själv.



Ha så skoj nu! KRAM

#5 - barnshoppingbloggen - mode & shopping för barn!

Det kommer gå så bra så! det är bra för både de vuxna o barnen att va ifrån varandra någon gång! :-)

#6 - Linda

När jag låg inlagd för njursten på sjukhus så träffade jag inte mina barn på en vecka, det var skitjobbigt...

#7 - Tia som mår som en prinsessa efter kvällsdoppet!

Det kommer att gå så bra. Bara njut. Ses gärna när jag är tillbaka i stan. Alltså din chef, är han bäst eller???? Hur kunde du få ett sådant drömschema???? Hur många % jobbar du i höst?



Kram

#8 - Misen

ja, jag kan tänka mig hur det känns. Sambon och jag var borta tre timmar från Simon och då kollade jag på bild på mobilen typ tio gånger under tiden... Hoppas du får superskoj med dina nyvaxade, bruna ben!

#9 - nina

åå jag vet PRECIS hur du känner. i augusti ska jag till Gällivare på bröllop å då ska jag vara borta 3 nätter. Jag grät när jag bokade å jag kan nästan börja lipa nu bara jagskriver om edt. Verkar ju sjukt. men det är sant. Du får berätta för mig hur det gick, hur du tänkte och hur dte var. Tips mottages tacksamt.