bambi

Makeout dress som kopia

Usch, det verkar som om Makeout Dress finns som kopia på Tradera också. Jag hörde talas om detta för nån månad sen, men man vill ju inte tro att det är sant. En sån söt och fin klänning från nuvarande kollektionen (annars har det mestadels varit dom vanligaste koftorna från tidigare kollektioner som har kopioerats)! Så tråkigt... men nu kan jag inte förneka det längre... bara att inse att den också har kopierats. Flera försäljare som säljer Makeout dress i alla möjliga storlekar och även andra plagg som finns som plagiat... plus att vissa har löjligt låga utropspriser, man skulle ju gå back om man sålde en äkta makeout dress för 299 kr!

Det är alltid så tråkigt att behöva skriva dessa inlägg om plagierade Mollysar. Men det är bra att påminna alla om att se upp. Om du inte har läst tidigare inlägg om Odd Molly-kopior, gör gärna det:

Kika gärna på tidigare inlägg om kopior på Tradera: härhär, här och här. (Hemskt att detta redan är 5:e inlägget om detta..)
#1 - Charlotte

Jag satt igår och funderade över detta...

Otroligt många finns på Blocket..En säljare har hur många storlekar som helst.. Lite mysko.. Har även sett att de är sydda i annat rutigt tyg..Inte de rosa, som det ska vara utan ett röd rutigt tyg!

#2 - Anna

Upptäckte dessa för någon vecka sedan... Trist!

#3 - Agneta

Satt senast igår och tänkte på det förstod att de ej var äkta dels pga lågt pris och dels mängden. Tycker det är konstigt att folk budar på dessa kopior....det borde gå att anmäla detta!!!

#4 - Petra

Hejsan! Dessa finns till salu på huuto.net här i Finland och säljer från sverige. Har hittat precis samma bilder på tradera. Denna person säljer 4 st av dessa på huuto.net.De kan ju bara inte vara äkta!!!



Kolla på min blogg...



p.s tack för en härlig blogg =)

#5 - Sofia

Jag älskar denna men jag hittar ingen i storlek 4 någonstans, men massor av oäkta 3:or finns ju på tradera och blocket.

#6 - Alexandra

Äger själv en Make-out Dress i light green, men hade jag bestämt mig att sälja den skulle jag också sätta ett pris på typ 350 kr.

Folk gillar att lägga bud, gillar spelet och det finns inget intresse för dyra plagg, har jag märkt av min säljerfarenhet på Tradera.

Jag såg din fina kofta från tidigare kollektionen av OM, Bambi, och nu din fina klänning som kostar 1500 kr... Hmm, får se, men jag tror inte att du kommer att få många bud... Det är typ för dyrt redan för att höja priset ännu mer. Kanske har jag fel, men det lönar sig att sätta ett lägre pris, man vinner på det till slut.

#7 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

Alexandra: Men jag vill inte ha mindre än 1500 kr för min klänning, då behåller jag hellre den. Ett par gånger när jag har haft väldigt låga utropspriser så har jag inte fått det jag har velat för plaggen. Ibland funkar det ju med reservationspris, men det är dyrt att ha!

#8 - Cilla

Man kan köpa partier av vissa plagg till en mycket låg summa - om du köper minst 5 Tenfold Knit så kostar de $25. Och sedan sedan säljer man dem för många hundralappar på Tradera. Jag tror att dessa plagg kommer från samma fabrik som de man köper i affär. Någon ensataka har säkert något skönhetsfel, men de flesta ser precis ut som "orginalen".



Se t ex www.tradekey.com