bambi

Möblerat om
Det har inte blivit så mycket bloggande idag eftersom vi har hållt på och fixat och donat här hemma. Vi fick hem vårt nya skrivbord, som nu står ute i hallen. Nu så har vi bara en dator som vi ska dela på, vi som är datanördar har alltid haft två stationära datorer, men nu är tanken att vi ska dela på en stationär dator och sen så småningom (när vi får råd) även köpa en bärbar som jag kommer att använda mest. Jag har en bärbar dator från jobbet, men den är så himla seeeeeeeeeg!

Vi har flyttat in Zacks säng till hans rum nu, så ikväll ska han sova i sitt eget rum för första gången! (Bilder hur allt blev kommer sen...)



Jag har även hunnit med att luncha med en kompis och hennes otroligt söta lilla dotter, Iza, som bara är 4 månader. Zack kändes som en jätte jämfört med henne  :)  Men hon var så underbar och glad!

På vägen hem från lunchen så var det en tant som sa till sin man "titta vilken söt liten flicka", jag rättade henne och sa att det var en pojke och då sa hon till sin man "men en pojke i en rosa tröja!"... haha... jag skrattade lite för mig själv och tänkte... ja, va förskräckligt..  ;)
#1 - Pingla nu utlottning i bloggen

Ser inte Zack lite sotis ut? ;-)



Vad fin du var i light cotton embroidered. Jag har ju inte förstått poängen med den innan men den svarta var ju riktigt snygg.

#2 - sofie

Spännande det blir att se hur det blev när ni möblerat om! =)



Jag måste säga att jag ÄLSKAR din provokativa sida! Jag blir så glad och känner hur det kittlar, jag skulle också njuta av att "sätta dit" någon sådär. Mohahaha.. :) Fast bara lite snällt förstås.. ;p

Hihi.

Ha det jättebra!



Det syns att Zack är en pojke och min pappa brukar ha rosa tröjor rpå sig han med, fastän han är snart 50! :D

Kram!

#3 - Linda

Jag köpte en bärbar från HP för ca 6200, ett jättebra köp tyckte jag! Inte seg alls.

#4 - Agnieszka

Ja ush våra pojkar som har rosa kläder kommer få men för livet... stackars dem...=)



kramis

#5 - Jacks mamma * Ung, snart högskolestuderande mamma*

Haha, ja stackars barn. En kompis och jag diskuterade lite härom dagen om leksaker till barn. En kommentar hade varit att man gör sin son till bög om dom får spisar och dockor haha ;) Jo men visst!

#6 - Petra

Ja, verkligen förskräckligt!!!

Tänk om dom blir bögar när dom blir äldre, det är ju jätteäckligt.



*ironisk*

#7 - Susanna

Klart att pojkar också kan ha rosa!Zack är verkligen jättefin. Hoppas att du har haft en bra dag!