bambi

Odd Molly pre-fall
Jag var till Odd Molly butiken idag (som jag skrev förut, där jag bland annat träffade Karins söta dotter!) och provade i stort sett alla plagg från pre-fall (förutom Full emb smock dress och Livealot blouse som dom flesta redan vet hur dom sitter). Så här kommer mina åsikter om pre-fall kollektionen:

Om ni undrar vad det är för grå grej som sitter lite överallt på kläderna så är det stöldlarmet. Det går att klicka på bilderna så blir dom större!

Galleri long shirt butterfly, powder 1395 kr. Provade den i storlek 2 (min vanliga storlek) och den var väldigt tajt över bysten.



Philander blouse rose, chalk 1495 kr. Provade även denna i storlek 2 och den satt okej, lite pösig är den (påminner lite om livealot).




Taradiddle dress rose, grey 2195 kr. Som ni ser så måste man ha någonting under klänningen, för den är väldigt urringad och genomskinlig. Jag var tvungen att gå upp en storlek i denna, alltså är det en storlek 3 jag har på mig (och andå hade jag lite problem att få upp dragkedjan i sidan).



Taradiddle dress rose, royal 2195 kr. Även denna är storlek 3 på mig (och ändå svårt med dragkedjan, men det gick). Jag trodde att bh-bandet skulle synas i ryggen eftersom klänningen har så djupurringning i ryggen, men det gjorde den inte!



Native shirt, chalk 2195 kr. Denna provade jag i min vanliga storlek, 2. Jag tyckte tyvärr inte att den var så smickrande för min kroppsfigur. Den är också lite för "puffig" för min smak.



Indy dress, chocolate 2995 kr. Jag har inte tyckt att denna klänning har varit så fin, men så fort jag fick på mig den så blev det min favorit! Så nu drömmer jag om en Indy dress, antingen i chocolate eller powder (har inte bestämt mig för vilken färg är min favorit). Den är så smickrande för figuren och är så underbart fin! Massor med fina detaljer och knytbandet i midjan är superfint!

Själva kjolen är dubbel (men ej upptill), så den kommer att vara varm och gosig i höst. Jag gick upp en storlek även när det gällde denna klänning, så det är en storlek 3 jag har på mig.



Indy dress, powder 2995 kr. Så underbar...

#1 - Bina - everydaymolly

Indy är klockren på dig!! Sitter som gjutet - de andra är fina men inget går upp mot den!



WOW!

#2 - Agneta

Indra dress är oxå min favorit (lite dyr bara) köpte en röd taradiddle dress och fick som du gå upp en stl från 2 till 3. Jätte bra att du provar och skriver hur storlekarna är såååå bra när man ska köpa på nätet och inte kan prova. Tack!!!

#3 - anna ♥ ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ♥

Indy Dress Chocolate är verkligen kanonfin! Du passar verkligen jättebra i den! Jag är inget OM-fan men den klänningen tyckte jag om! =) Väntar med spänning tills den faller in i din garderob! ;-)

#4 - Susanna

Indy dress i chocolate passar dig jättebra! Ha en bra kväll!



Mvh Susanna

#5 - Evalena

Det var ju den(indy) jag valde mellan men blev den pösiga varianten som du såg på min blogg. men den var SÅ mycket snyggare i verkligheten! Oh my god vad mycket fint det finns alltså.....

Karins dotter känner jag faktiskt igen fr invigningen, hon hade en cool combo på sig då också, kommer ihåg att jag la märke till henne pga det.

kram!

#6 - sofie

Jag tycker att ryggen på Taradiddle dress rose, royal vad riktigt fin och att den satt bra på dig. Scrollade vidare neråt och såg dig i Indy dress, chocolate och såg verkligen att den passade dig som en smäck! :) Jättesnyggt!

#7 - Katinka

Ja, vad bra att du är iväg och provar plaggen till oss. Jobbigt med Odd Mollys storlekar ibland. Indy dressen såg fin ut, men jag ångrar faktiskt inte mitt smock dress köp än så länge. Fast den har ju inte kommit ännu. Så man vet ju aldrig.

#8 - sofie

Tack för ditt svar!

Ja, pengar är bara roligt när man har dem. :)

#9 - Linda

Tycker också Indin sitter super på dig, blev det köp av denna?

#10 - Bina - everydaymolly

Synd att de gjort så små klänningar - Indy är fortfarande lika fin på dig!

#11 - Ulrika

Indy klänningen i chocolate satt superfint på dig och framhävde dina egna färger bäst så ta den tycker jag ;) Börjar bli väldigt nyfiken på de här kläderna,hade aldrig hört talas om dem innan jag började läsa din blogg, tror att den romantiska stilen skulle passa mig som ett smeck, får nog ta mig en sväng till någon Odd Molly butik vid tillfälle :)

#12 - Sara C

Jo beställt klänningen Taradiddle Dree dark red i storlek 0 innan du skrev om den. jaja får hoppas att den passar.

#13 - Lotta

Indyklänningen i chocolate såg jättefin ut. Har själv provet Taradiddle dree stl 4 och den satt mycket tight över armar och byst så det gick inte. Köpte philander blouse rose chalk i stället och har beställt full. emb.smock dress chalk med rosor samt Livealot blouse rose från AjaBaja istället. Har sett klännigen på Firoucci men den fanns inte i stl 4. Den är helt fantastiskt vacker. hälsningar Lotta

#14 - Camilla (lillmillan)

Vad bra att du kan mannekänga lite ;) Funderade på nativeblusen men jag avvaktar nog....



Väntar nog med shopping tills den 26:e sep ;)

#15 - Anette

Hej! Jag undrar hur den röda Taraddidlen var i färgen? Var den klart mörkröd åt det blåa hållet?, eller var den åt det murriga brunvinröda hållet? Jag står o väger mellan den röda eller den grå! MVH Anette i Göteborg

#16 - Anette

Jag igen det blev fel,såg att en bloggadress blev med, men den är INTE min. MVH Anette

#17 - Anette

Hej igen!Såg att min fråga om den röda klänningen Taraddideln kom bort! Vad hände ,ville bara veta hur den var i färgen, snälla BAMBI?? MVH Anette

#18 - Lotta

Den är djupröd mer åt varma toner tycker jag när jag provade den. Hälsningar Lotta

#19 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

Anette: Ja, jag skulle nog säga att INTE är åt brun/vinröda hållet utan mer lila/vinröda hållet...

#20 - Anette

Tack för svaren!!!Som sagt vilken är snyggast om man är mörk o gillar skarpa färger?, eller är det vilken som;röd eller grå!? MVH Från en ytterligare OM fan Anette

#21 - Pingla

Indy dress satt ju som en sportmössa på dig. Vad slank du såg ut dessutom. Och brunt var ju jättefint på dig.

#22 - Alexandra

Jag tycker också att den bruna Indy dressen sitter förtjusande på dig, Bambi! Tycker du att den är finare än Shottis and Kobe-dressen?

Jag har provat Indy på Mathilde igår, men tyvärr var den för lång för mig, underkjolen gick över knät och då är det inte riktigt fint, tycker jag (är ingen lång-klänning fantast)... Alltså det är en klänning för långa tjejer..

Tyckte dock att storleken stämmer, jag brukar har 1 i klänningar, så den var ganska normal i storlek, om man har B-kupa...

#23 - Fru Evelina

du passade sååå bra i Taradiddle dress rose!!

#24 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

Alexandra: Shottis & kobe dressen är inte så smickrande för min kropp. Den förstorar brösten så otroligt mycket, så det ser ut som om jag har Dolly-bröst. Jag måste ta och tänka lite mer på vilka klänningar som passar min kropp, istället för bara vilka som är fina... som jag har gjort förut. Så därför vill jag nu hellre ha Indy dressen än Shottis & kobe dressen.