bambi

Saker som jag vill förbättra hos mig själv
Jag har tänkt lite på vad jag skulle vilja förbättra hos mig själv.... en sak som jag alltid, alltid, alltid har velat förbättra är:

 Min hållning. Jag tycker att jag har en förkastlig kroppshållning. Jag har alltid tyckt det. Jag har en teori att det är för att jag fick bröst rätt så tidigt så då sjönk jag ihop och ville gömma dom... eller om dom blev för tunga för ryggen? Jag skyller på dom i allafall...

Jag vill försöka komma ihåg att sträcka på mig. En bra hållning ger inte bara ett bättre intryck hos människor man möter men gör också att man mår bättre fysiskt. Man kan andas lättare, vilket leder till att man blir piggare och gladare.

Så jag funderar på om jag ska sätta upp lappar hemma där det står "sträck på dig" eller göra som man gjorde när man var liten och skriva det på handen.


Sen så skulle jag även vilja....

♥ Bli bättre på att ge komplimanger. Varje gång jag själv får en komplimang så tänker jag på hur få komplimanger jag brukar själv ge den andre personen. Jag brukar tänka en massa snälla saker om personen, men jag säger aldrig det... och det skulle jag vilja bli bättre på.


Har du något speciellt som du skulle vilja bli bättre på?
#1 - Anonym

Vad vill jag bli bättre på? Flera saker- men vad är verkligen viktigt?

Bättre på att äta rätt- även om jag är superstressad!

Bättre på att stressa av- så livet blir roligare...



Var hos min läkare i våras- var så fruktansvärt trött- och tog prover och kollade..och pratade...och han sa att om inte proverna visar något så är det nog helt enkelt..."livstrött"..låter förfärligt men har en poäng...jag har alltid fullt upp var jag än är..aldrig färdig...alltid trött...och känner att jag inte hinner...



Men nu är det sommar! Och på hösten brukar man ta nya tag. Jag ska verkligen försöka!

#2 - nina

Stressa mindre, njuta mer, inte vara lättirriterad

#3 - sofie

Jag skulle vilja vara mindre lättsårad. Jag tar lätt åt mig av motgångar och blir ledsen, ibland över saker som man inte ens bör bli ledsen över! .. Konstigt.

Känslomässigt labil kanske (; hihi

#4 - Tia som mår som en prinsessa efter kvällsdoppet!

Ja att ta det lugnt!

#5 - Agnieszka

oj finns mkt som skulle behöva ändras.... kramis

#6 - Ina

Oj det finns mycket som jag skulle vilja förändra både stort och smått. Bättre hållning, träna mer och äta bättre. Leva mer i nuet och njuta, bättre självdisiplin gällande vissa saker... Ja listan kan göras lång men man får försöka ta lite i taget.

Vad kul med en ev Mollyfest...:-)

Mvh Ina