bambi

Semester
En glad Zack vid frukostbordet

Imorse vaknade jag till själv vid kl. 06 och hade inte hört Zack något... somnade om och vaknade till vid kl. 07 och blev lite nervös att jag inte hade hört honom nåt ännu. Men så kom jag på att jag var kissnödig så jag gick upp och kissade och då vaknade Zack.

Så dom senaste morgonarna så har han vaknat kl. 7 och imorse så vaknade han inte ens till lite grann runt 05.30 som han brukar! Så skönt! Jag är så glad!

Så när vi gick upp vid kl. 7 så var det faktiskt andra människor vakna och jag satt inte som en zombie när jag gav honom frukostgröten. Härligt! Det känns som rena semestern att få gå upp kl. 7 när det är min tur att gå upp med honom (ja, det blir ju så efter flera veckor av att ha blivit väckt kl. 5)! Det känns också som om Zack är gladare och piggare!
#1 - Bröllopsbloggen

härligt att de flyter på bra, en bättre rutin är en bra rutin :)

#2 - Lene

Men åhh vad skönt!! Då var det ju helt rätt att flytta in honom till eget rum. Säkert skönt för honom med nu att han får mer sömn.

#3 - Nina

va söt han va på bilden..



använder ni svanen stolen?



allt bra annarS? hur är det med tummen?

#4 - Ina

Vad söt han är er lillkille!! Känner igen det där att man blir nervös då det dröjer för länge innan man hör de. På något sätt är man aldrig nöjd, man vill att de ska sova längre men då de väl gör det kan man inte slappna av för det utan ligger och lyssnar och till slut kan man inte hålla sig utan går och tittar till de och då vaknar de såklart. Det är mammorna i oss helt klart!!:-)

Fin outfit igår, koftan är jättefin på dig!!