bambi

The Hårgänget Experience

Äntligen har jag fixat håret! Så skönt! Men ni får inte se resultatet förrän på lördag på Mammablogg Galan (jag kommer att blogga därifrån också).

Men att gå och klippa och färga håret hos Hårgänget är nåt jag unnar mig, trots att det kostar lika mycket som en Odd Molly kofta, så tycker jag att det är värt det. Jag klipper mig så sällan, så då jag lika gärna göra det hos några som är riktigt bra! (Det var över ett halvår sen jag klippte mig senast!)

När man kommer dit så hänger dom in jackan och väskan åt en och så får man en kopp med världens godaste citronte. Sen pratar man igenom vad man vill göra med håret med hon som ska färga håret och hon som ska klippa håret. Dom har olika specialitér, så hon som färgar håret är duktig på det och gör bara det och hon som klipper håret gör bara det.

Efter det att hon har fixat alla slingor (som tar såååån tid!) så får man sitta i värme och avnjuta en till kopp te eller bubbelvatten och läsa lite tidningar. Sen så sköljer dom ur håret och tvättar det. Medans man får ha balsamet i håret så får man shiatsu-massage i hårbotten, såååå skönt!

Sen är det dags för klippning! Det finns olika grader av hur duktig dom som klipper är, det finns Hairstylist , Advanced Hairstylist, Top Hairstylist och Master Stylist. Och så kostar dom mer ju duktigare dom är förstås!

Hon som jag alltid klipper mig hos är en Advanced Hairstylist. Hon är supergullig, både till sättet och utseende och jag är nog lite småkär i henne.... hon är flawless... eller tja, enda felet jag hittat hos henne är att hon röker men annars världens sötaste och trevligaste person. En person som man älskar bara man spenderat 5 minuter med henne.

Så tre timmar senare och 1500 kronor fattigare så är man klar! Jag älskar Hårgänget!
#1 - Okana-lyckligaste blivande mamma

SV: :)) grattis i förskott :)

jättesöt unge har ni :)

kram

#2 - Lady Dahmer - Confessions of a Neurotic Attentionwhore

hahaha japp.



aaaaaaahaaaaaa. tack. :-)



(har tänkt gådit faktiskt. ser mysigt ut. och nu har jag ju en anledning!)

#3 - Mari

Jag brukar också klippa mig där, dom är helt fantastiska:)

#4 - Bina - everydaymolly

Åhh härligt med lyxig egentid! Min egentid idag bestod av en stund i solen.. med bok, cola light, kaffe, melon och jordgubbar. Inte samma nivå men iallafall vardagslyx.



Väntar otåligt på att få se resultatet!



KRAM

#5 - Sandra

Tack för frisörtipset! Min frisör flyttar utomlands, då känns Hårgänget som ett jättebra alternativ.

#6 - Mia

Håret kan man aldrig lägga förmycket pengar på tycker jag! Jag e nog också lite kär i min frisör, Sofie heter hon och ger också alltid en riktigt skön massage i hårbottnen när jag är där och hon tvättar håret på mej! Litar 100% på henne, har låtit henne göra alla möjliga saker med mitt hår, bara för att det är hon!

Hoppas vi får se bilder av resultatet snart! :)

#7 - Linda

Hihi, då är vi hos frissan ungefär lika sällan då! ;-) Håller med, när man då väl går dit så kan man ju unna sig att gå till en som är bra fastän det kostar lite extra. Låter som ett bra och trevligt ställe!