bambi

Turistade lite i Stockholm
Min pappa, hans fru, min bror och hans tjej och son var i Stockholm idag och turistade lite så vi träffades och lunchade vid Kungshallen. Vi var förbi Slottet, det var evigheter sen vi var där... det är ju inte ofta man turistar i sin egen hemstad:


Kusinerna (Zacks kusin är 2 månader äldre än honom):


William fick lite glass (Zack sov, men skulle nog inte ha fått glass ändå... vi är lite hårda när det gäller socker. Däremot så fick Zack lite färska hallon tidigare.)
#1 - Beatrice

Måste bara kommentera att det var så skönt att få läsa att det finns fler som är lite "hårda" på sockret. Vi anser att det inte finns någon anledning att introducera godsaker när han är så liten.(Det hinns med ändå). Då vi är på besök hos släkt och vänner brukar de tjata om att "han måste ju också få något"..."får du ingenting du din lille stackare" osv. Är så trött på att behöva förklara att han inte alls behöver nån "sockerrus" i sin lilla 10 månaders kropp, det går lika bra med tex en banan om han nu måste just ha något i sin mage vid den tidpunkten. Hur har ni blivit bemötta? Någon som reagerat på er inställning till socker?

#2 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

Beatrice: Jo, vi får en hel del liknande kommentarer och ibland ger vi med oss eftersom vissa tjatar så. Det är lite tråkigt att andra ska lägga sig i så, men vi känner också att han kommer nog bli sockerberoende så småningom men man behöver inte skynda på det.

#3 - Johanna

Sikken sötnos!