bambi

Mina bästa vänner just nu...

Aj, aj, aj... jag har fått ont i visdomstanden igen. Det är en liten ficka som har uppstått, eftersom visdomstanden är på väg upp och där kan bakterier samlas. Jag hade ju tid att ta bort visdomständerna, men avbokade den då det blev bättre efter det att fickan spolades rent. Sen så fick jag höra av en gammal elev vars mamma är tandläkare som sa att egentligen är det vänligt ovanligt att man måste ta bort visdomständerna, utan man kan låta dom växa ut. Så jag tänkte att jag skulle försöka låta dom växa ut... lät trevligare än att operera bort dom... får se om jag ångrar mig snart!

Så nu har jag bokat en ny tid för att spola rent den där fickan, men jag fick inte tid förrän på TISDAG! Känns som en evighet tills dess. Just nu gör det ju så ont. Men jag har tagit värktabletter och så har jag på Corsodyl (bakteriedödande) på tanden, så hoppas jag att jag står ut till på tisdag.
#1 - Starmama ♥

Jag har också fått alla fyra visdomständer och dragit bort en, en privat tandkirurg har ringt minst 10-15 ggr och tjatat på mig att jag bör operera bort dom två som måste opereras bort och sen finns det en till som dom bara kan "dra ut". Man börjar ju undra om de inte är bara ute efter pengar..........

#2 - Bina - everydaymolly

Visdomständer är ett gissel... under övre tonåren fixad jag mina tänder med tandställning, fint bett. Idag har det blivit förstört av att visdomständerna skjutit på bakifrån och jag har också haft bekymmer med små fickor som gör ont ont. Efter det jag vet idag och om jag hade kunnat göra om det.. så hade jag tagit bort dem. Det fanns helt enkelt inte plats för mina.

#3 - Laura, mamma till Kasper

sv: Tack så mycket.

Förstår det, böcker som låter är ju lite extra roligt :)

#4 - Mia

Jag är väl inte riktigt klok men när jag får så där brukar jag ta tandborsten och borsta på fickan/inflammerade området tills blodet stänker. Men det brukar faktiskt gå över sedan...

#5 - Sophie

Har själv haft problem med visdomständerna emellanåt när de får för sig att vilja tränga upp. brukar få skitont i några dagar men sen lugnar det ner sig igen tills de får för sig att växa lite till. Men det står jag ut med hellre än att dra ut dem... När det har varit som värst så har jag använt väteperoxid som "äter upp" död vävnad men det borde funka lika bra med corsodyl som du använder.

#6 - TEEN WEIGHT LOSS

Hej!

Jag driver en nyskapad blogg som handlar om tonåringar som behöver/vill ha hjälp med att gå ner i vikt.

Jag själv är 17 år och lider av 15 kg's övervikt! Jag kämpar hårt och jag vet att jag kommer att se resultat.

Vill du följa med på resan och hjälpas åt eller bara hjälpa till att peppa mig?

Lämna gärna ett spår från dig i min blogg och peppa, peppa, peppa! Jag och många andra behöver det verkligen!



Teen Weight Loss

http://teenweightloss.blogg.se

#7 - Anncha

Juniform har uppdaterat!!



:-)

#8 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

Anncha: Tack! Jag såg det... men det var inte mycket! :(

#9 - Anncha

Nej - tyvärr inte så mycket! :-(



Vill ha taradiddle dress i grått. Hoppas att den kommer till Odd Molly-butiken - åker till Sthlm imorgon på semester. Tänkte ta din Odd Molly-runda då!



:-)

#10 - Lady Dahmer - Confessions of a Neurotic Attentionwhore

Jag hade problem i flera år medans mina jävlar växte ut. Och när de väl var framme så sprack tre av dem! (inte samtidigt dock) så det var bara att dra ut. Och tro mig, dra ut dem tar fem minuter typ (om man inte räknar med tiden det tar att bedöva) .. och det gör inte ont alls.



#11 - MariaMartina

Jag hade problem med en sån där ficka för många år sen; då spolade de rent och det blev bra. Tills i vintras. Då fick jag samma problem och jag stod inte ut längre än 3 dagar och åkte till jourtandläkaren för att det var helg. Då sa min tandläkare att det var bäst att dra ut visdomstanden för att jag kan få fortsatta problem och måste skölja gång på gång.

Hellre dra ut den än att ha problem, och ont gör det ju faktiskt inte!

Oj, nu blev det långt.. Men lycka till!

#12 - Starmama ♥

Dra ut visdomständer gör inte så ont nej (man är ju bedövad...) men däremot kostar det kalaset några tusenlappar!