bambi

Välkomna till sekten Odd Molly
Jag var till Åhlens City och köpte lite sytråd. När jag ändå avr där så måste jag ju hälsa på alla fina älsklingar som hänger i Odd Molly avdelningen. Jag klämde och nosade på dom fina plaggen. Hihi... kände mig som en knarkare när jag sniffade på kläderna.


Tyvärr var det ingen rea där. Men jag provade ändå en frottéklänning. Så fin. Men lite för urringat att ha t.ex. på jobbet.


Sen så kunde jag inte låta bli och slinka in på Pure and simple (min lokala Odd Molly butik) som har 50% rea på allt. Där provade jag en Berry dress. Det var väldigt stor i storleken (jag proavde en 2:a), men väldigt slimmande. Den var lite genomskinlig också, så man bör nog ha en underklänning under.


Det är inte bara det att jag känner mig som en Odd Molly-knarkare, sambon säger också att Odd Molly är som en sekt. Och visst är det beroendeframkallande... men jag ser det som vilken hobby som helst. Vissa samlar på frimärken eller ställer ut sina hundar och reser runt i Sverige för det.... medans jag reser runt i Stockholm och provar och sniffar Mollysar  :)
#1 - Pingla

Japp, det är en sekt. :-D

Och det är livsfarligt att läsa Molly-bloggar. Man kan ha ratat ett plagg i en affär sen ser man det på någon blogg där personen fotat sig i plagget och sen är det kört. Köpbehovet är triggat.

Så är det med mig och smallville bloomers. Höll i ett par 4or för en månad sedan och tänkte att aldrig att jag kan ha dem till någonting. Nu ångrar jag mig så jag nästan gråter och de finns ingenstans.

#2 - Mollytjejen

Ja, vi är en sekt. Och visst är det underbart att vara det! Man kan få hjälp med storlekar och så av varandra och tips och råd....

#3 - Bina - everydaymolly

Yepp vinkar åt sambon klart vi är en sekt ;-)



Båda sitter fint på dig och Berry i den färgen är fantastiskt fin även om den kanske känns blek till vintern?

#4 - Evalena

Visst är vi lite sektaktiga, men just det ordet klingar lite illa/farligt. Ungefär som mollyholic kom jag precis på.....hm......japp, sekt det är vad det är! :-)

Men kan man låta bli att älska kläderna?!

Du var jättefin i båda klänningarna!

#5 - Mor Penna

Jag har rekommenderat dig i min blogg. Hoppas du gillar det jag skrivit.

Vi ses på galan.

#6 - Linda

Sekt, det var lite kul det, fast det stämmer ju nästan... hi hi

#7 - Sara C

Den andra klänningen försvinner du i men den första klänningen sitter super fint på dig.

#8 - Johanna

Har dem några underklänningar kvar där,vet du det?

Du verkar va en så omtänksam person!

/Johanna

#9 - Trulsa

Den första klänningen är superfin, både som den är och framförallt på dig :) Den andra klänningen däremot håller jag inte alls med dig om att den är slimmande. Tycker snarare att det är tvärtom och att du la på dig en storlek i den. Ser lite ut som ett nattlinne.

#10 - Evalena

Lite kul att se hur olika vi upplever kläderna. Jag tycker ff båda sitter superfint på dig, det är bara så helt olika stilar!

Har ni sett Bina och Ina i sina Berrys? Sagolikt vackra de med!