bambi

Baddag vid Långholmen


Det är så härligt med Långholmen som bara tar 10 minuter med buss från oss. Men när vi kom dit (runt 12.30) så var det proppfullt med folk! Var svårt att få tag i någon bra plats med skugga åt Plutten, men till slut hittade vi ett.

Plutten är lite av en badkruka. Den stora bilden på mig och Plutten är tagen straxt efter det att vi försökte doppa hans fötter. Visst var det kallt, men det var så varmt idag så till och med jag badade lite!

Vi mumsade bigaråer och myste på stranden i ett par timmar. Plutten sov till och med ungefär en timme i sin vagn under en buske...


Ikväll ska vi mumsa bakad potatis med kycklingröra, jordgubbar och lite vin på balkongen! Hoppas att ni allihopa får en mysig lördagskväll också  :)
#1 - Lene

Vilken härlig dag!! Här på Västkusten var det lite molnigt idag, så ingen strand för oss...Förstår att LCHF-kosten är borta ler

#2 - Pingla

Jösses vad med folk! Lär väl bli ännu värre i morgon. Jag var på väg till Solviksbadet, ökänt för sin packade strand, men blev kvar i trädgården.

#3 - sofie

hihi, så roligt att du ser så glad ut medans Zack ser så olycklig ut! :D Haha

Vi har haft så varmt och skönt här i Övik idag, 30 grader i skuggan! Rena utlandet!

#4 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

sofie: Hihi.. ja, vi hade precis skrattat lite åt att Zack var en sån badkruka... han tyckte inte att det var lika roligt :)

#5 - Amanda - Momo

Jag och Jonny var också förbi där och skulle bada, men det fanns inte en chans att vi skulle fått plats! Sååå mycket folk! Så det fick bli ett kvällsdopp istället ;)