bambi

Dags för den hemlige kocken!

Jag är så trött efter att ha varit ute och solat och badat hela dagen... skulle kunna somna nu på stört! Men jag ska nog gå och lägga mig och läsa lite. Just nu läser jag: Den hemlige kocken.

Jag köpte den på Hemköp igår. Sambon protesterade en del eftersom jag har ca 47 olästa pocketböcker här hemma (sist jag räknade). Han gillar inte att jag håller på och köper böcker och sen inte läser dom... men jag har ju tänkt läsa dom... nån gång!

Det känns bra att läsa Den hemliga kocken eftersom jag älskar ju alla såna där amerikanskt onyttigheter och dricker läsk varje dag. Men! Lite duktig är jag faktiskt, jag bakar eget bröd och köper ALDRIG färdiga köttbullar!

#1 - Ina

Det är väl tanken som räknas hi, hi... Köper också böcker som man hört ska vara bra men som sedan blir liggande men ibland då man känner för att läsa är det mysigt att kika i bokhyllan och välja bland alla böcker.

Låter som ni haft en härlig dag! Vi har också lapat sol och badat fast här hemma i trädgården. Svärföräldrar och min mans syster har hälsat på och vi har haft en heldag med mycket skratt, lek och god mat.

Mvh Ina

#2 - Jenny i Dalby

Jag läser också Den Hemlige kocken just nu, men annars är det precis som för dig, jag har just nu drivor av olästa böcker i hyllan. Det är inte lätt att få mycket läst när man är hemma med tre barn...

#3 - Mia

Känner igen mig när det gäller att ha en sambo som gnäller på olästa pocket. Jag sålde bort en del på Tradera men har massor kvar. Man kanske kunde byta pocket med varandra? ÄLSKAR POCKET! :)

Har du läst "Smultron och Svek" och de andra böckerna i den serien??? Varning: De är beroendeframkallande.

#4 - Mia - igen

Böckerna är skrivna av Eva Swedenmark och handlar om en familj i Östersund som har en restaurang - La Stella. I böckerna finns även recept (riktiga)Du ska läsa dem i denna ordning: Smultron och svek, Vinbär och Vemod,Hallon och hat, Lingon och lust. BOKTIPS! Läs recensionerna på nätet så får du ett litet hum om vad de handlar om. Sååå bra böcker! Ha en bra dag! :)