bambi

En giltig ursäkt...

Sambon fick ett mail från hans jobb som han ska börja på i september. Dom frågade om han ville vara med på nåt stafettlopp där dom skulle springa 5 km var... han som hatar att springa! Men han kände sig tvungen eftersom det är nya jobbet och han vill komma in i gemenskapen... men så såg han att det var samma dag som Plutten fyller år! Han blev superglad över att han hade en riktig bra ursäkt att inte vara med.

Vi hade tänkt ha en ordentlig fördelsedagsfest när Plutten fyller ett, speciellt eftersom han inte har haft något dop så tänkte vi göra hans första födelsedag lite extra speciellt  :)
#1 - Agnieszka

Skönt att han hade en bra ursäkt, tråkigt samtidigt att han inte kommer in i gemenskapen just då när dem ska springa.



ha en bra kväll!

#2 - Julia

Hahaha vad roligt!

#3 - Mix Barnmode

Vill tipsa dig om en kanon bra webshop med härliga barnkläder!!

#4 - Ina

Där hade han tur! Alltid lite svårt det där då det händer grejer på jobbet, ofta kan man känna sig lite pressad att delta för att komma in i gruppen. Samtidigt känns det som man spenderar så mycket tid på jobbet så den lediga tid man har vill man helst lägga på familjen... En ettårsdag är en stor grej och absolut en bra ursäkt eller snarare förklaring till varför man inte kan delta.

Du frågade innan om storleken på Full Emb lace dress, tycke den är ganska normal, möjligen lite vidare i livet men annars som vanligt. Lite snäv i ärmarna som alla Mollysar är. Jag älskar den och ångrar inte för en sekund att jag köpte den trots den ankommande höstkollektionen. :-) Såg föresten några fler bilder i en utländsk webshop på ht -09, oj vad fina grejer!!! Man blir ju heeeelt sjuk!!

Mvh Ina

#5 - nina

Ha ha vilken tur man kan ha då.



Så ni har inte heller haft något dop!?! Inte namngivning heller? Det har inte vi heller, men jag har nog inte stött på någon annan. Vi har också tänkt slå till lite extra på 1-årskalaset istälet. Hur har ni tänkt göra? Vi kanske kan dela med oss av lite tips och inspiration.