bambi

Full emb smock dress till hösten
Min nya älskling Full emb smock dress (som är veckans odd molly) kommer även att finnas med i höstkollektionen. Men i andra färger förstås. Chocolate är en ny färg som kommer till hösten, så mycket bruna plagg kommer det nog bli:


Full emb smock dress i Chocolate



Full emb smock dress i powder
#1 - Katinka

Jag älskar brunt, det är verkligen min färg så det ser jag fram emot!

#2 - Katinka

Jo, så blir det nog ser du. Vet du när alla plaggen kommer upp på Odd Mollys hemsida så man kan bestämma sig för exakt vad man ska satsa på?

#3 - Linda

Den var ju fin!

Och brunt är ju ljuvligt...

kam Linda

#4 - Anonym

Jag gillar också brunt och så är det kul med en ny färg! Kommer säkert bli något brunt OM plagg.

Såg att Idyll interiör lagt upp några plagg som kommer i juli... Cant wait...

Mvh Ina

#5 - Agnes

åh, den vita var jättefin!

#6 - Miss B

Jag tycker de är jättefina men har dålig erfarenhet av min egen. Jag har haft en i grönt men var tvungen att lämna tillbaka den till butiken då jag fick en allergisk reaktion av den. Den var ingrodd med så mkt "oddmolly doft" att det inte hjälpte att tvätta den. Jag blev röd som en kräfta och svullnade upp. Har även reagerat på andra molly plagg men det har alltid gått att tvätta ur och efter några tvättar brukar plaggen vara helt säkra. Men klänningen är underbar, som ett konstverk och broderierna är fantastiska så jag rekommenderar den till alla icke-allergiker. Sååå vackert tyg! Hade jag tålt den hade jag nog köpt en till i höst.