bambi

God morgon tisdag!
God morgon! Sambon har redan varit iväg med bilen till verkstaden. Skönt att han var iväg, nu får han sköta det där med bilen... jag blir så nervös och orolig.

Men jag har sovit riktigt gott, inte vaknat till alls under natten (som jag brukar). Jag måste ha varit helt slut är jag gick och la mig, efter första arbetsdagen och sen traumat med bilbesiktningen.

Det är svinkallt ute sa sambon (han är så frusen av sig), så jag ska ta på mig min 9th sweater under min jacka och sticka iväg till jobbet!


Föresten.. igår så hade tydligen Zack bara gett min sambo ett endaste leende under hela dagen. Det är nog en omställning för lilla plutten. Jag kramades med honom hela kvällen igår kväll och så fort jag lämnade honom för att t.ex. hämta en kopp te så sträckte han sig efter mig när jag kom tillbaka. Sötnosen.

Igår vid 13-tiden under ett av våra möten... så började jag tänka en massa på Zack och drömde om hans underbara doft. Får se hur lång tid det tar idag innan jag längtar efter min älskade plutt....  
#1 - Agnieszka

Klart du längtar efter lilla plutten! Hoppas du får en fin dag på jobbet! Kram kram