bambi

Grattis Daniel till läkarexamen!

Ja, nu så är vi hemma efter nästa firande. Det var hos vår kära kompis Daniel, som idag tog sin läkarexamen. Det bjöds på champagne, smörgåstårta och tiramisu. Jag fuskade lite och var tvungen att smaka på den hemmagjorda tiramisun (Daniels fästmö är italiensk, så hon kan det där!). Gudomligt god var den!!

Daniel fick en läkarväska (tusen tack för det tipset från en läsare!!!). Vi hittade en på Blocket som tydligen var 100 år gammal. Han blev superglad för den! Vi la även ner en flaska vin i den.



Daniel fick många många presenter!


En glad plutt som fick leka på golvet


Zack klättrar på Daniel


En fin full måne när vi gick hem

Zack var otroligt duktig och höll sig vaken ända till kl. 22:30 (han brukar somna vid kl 20)!! Han gnällde pyttelite när vi var hemma hos Daniel, så då gick vi hemåt. Trodde att han skulle somna i vagnen, men icke! Han låg helt lugnt och stilla och var vaken. Hoppas att det betyder att han kommer att sova 2 ½ timme extra imorgon bitti för det är min tur att gå upp med honom då!!
#1 - karin

Vilken fin present! och Zack var väldigt stilig:)

#2 - mammagladh

Vilken smart present! Fin månbild. Här var det bara mulet igår och idag...



Välja förskola? Hur har du gjort? Läs mer i bloggen.

http://mammagladh.blogg.se

#3 - FiaS

ÅH vad glad jag blev att du gillade min idé, och att mottagaren gillade den också! Jättekul!



#4 - Jacks mamma * Ung, snart högskolestuderande mamma*

Heter du Rose-Marie? Har undrat ett bra tag vad du heter men inte trodde jag att det var det du hette..( inget illa menat)

#5 - Rövarmamman

HIIhi han ser verkligen ut som en doktor:)