bambi

Imorgon är en annan dag...
Ja, imorgon kommer jag att kastas från att vara mammaledig till att vara arbetande gymnasielärare igen. Vi har två veckor med möten och förberedelser inför höstterminen som jag ska vara med på och sambon tar över föräldraledigheten. Det känns både roligt men jobbigt.

Roligt att få umgås med mina trevliga kollegor igen. Roligt att få ha andra kläder än mysbyxor. Roligt att få sminka sig och roligt att få sällskap när jag ska äta lunch.

Men jobbigt att inte kunna krama plutten på hela dagen. Jobbigt att inte få höra hans skratt på över 9 timmar. Jobbigt att inte få lukta på hans lilla huvud när jag vill. Snyft... va tungt det kändes nu...


En till sak som känns fruktansvärt jobbigt med morgondagen är att jag ska besikta bilen efter jobbet. Usch, jag hatar det och jag haft magont i en vecka på grund av den där dumma besiktningen. Förra året så kostade det oss många tusenlappar eftersom bilen inte klarade av alla miljökrav och vi fick byta katalysator, så jag bävar för vad det kommer vara denna gång...

Jag har ångest för att man måste köra in på dom där "spåren" så att dom kan hissa upp bilen (inte så lätt att pricka in dom..) och så är jag orolig att jag ska ha glömt något (varningstriangel.. eller nåt som man måste ha). Känns nästan som inför ett prov och jag är jättenervös att jag kommer att kugga!


Eftersom jag nu kommer att jobba en massa så kanske ni förstår att bloggen inte kommer att uppdateras lika flitigt under dagen. Jag har dock redan nu förberett flera inlägg som jag bara kan klicka och publicera under morgondagen (jag gör så ibland nu också...).
#1 - Charlotte

Hej

Låt mig först säga att jag tycker din blogg är kanon. Jag är helt ny på att blogga och har stulit lite ideer från din sida; hope you don´t mind! Jag har en dotter på 5 månader, första barnet, och jag förstår din ångest inför att träda in i jobbet igen. Jag har själv redan ångest inför den dagen. Tänk på att det är positivt för din son att få vara med pappa oxå, och att ni gör vad som är bäst för honom. Ang besiktning; skit i det - det går som det går. Och om du har svårt att pricka skenorna- be gubbarna på besiktningen köra upp bilen. Det har jag gjort och de gjorde det så gärna. Lycka till!

#2 - Cissi

Lycka till i morgon!!

#3 - Bina

Jag håller tummarna för dig i morgon - så hoppas jag att du håller åt mig. (för vad berättar jag gärna - men inte ännu)



KRAM!

#4 - nina

Lycka till i morgon!

#5 - Madeleine

Kul att du hittade min blogg. Jag har läst din länge men aldrig lämnat något avtryck. Mitt barnbarn Zackarias är några dagar äldre(född 29/8) än er Zack.Hans pappa har varit hemma med honom 1 vecka nu och har 4 veckor pappaledigt till för denna gång.

Lycka till på jobbet. Zack och hans pappa kommer att ha jättekul :-)

Madeleine

#6 - marlene

Lycka till med att börja jobba igen! :)

Hoppas att det inte känns allt för tungt/konstigt.

#7 - Anonym

Hej igen!

Faktiskt (tro det eller ej) så var det inte det där med mirakel jag menade - det skrev jag innan jag kollade in din blogg. Nä, jag hittade din blogg för 2 dagar sedan när jag sökte på weben om Nestle, barnmat och tredje världen. Sedan var jag hooked och satt och läste din blogg i några timmar :-) Så det var ett ganska märkligt men kul sammanträffande att vi tänkte så lika gällande just mirakel. Jag gillar innehållet och ämnena i din blogg, det handlar om saker som intresserar mig mycket. Men det jag "snodde" handlar mycket om din layout, dina tips att få fler besökare, samt dina formuleringar på texten om dig etc. Du har gjort det så snyggt med dina olika kategorier oxå, tycker jag. Har du gjort din sida själv? Jag är som sagt helt ny på detta och vet inte hur man gör.... :-)

Därför är det jättebra att kolla på dig och se hur du gör. Som sagt; hoppas det är ok med dig-annars säger du ifrån. Jag vill inte trampa dig på tårna. Lycka till imorgon nu, ser fram emot att få läsa mer om dig och ditt liv. /Charlotte

#8 - Fru Evelina

oj har du börjat arbete lite nu! kan tänka mig att det är roligt att komma hemifrån samtidigt som man saknar ihjäl sig efter sin lille älskling... =)

när jag beiktade bilen körde besiktningsgubben fram bilen till de där spåren!



kram