bambi

Jobb, jobb, jobb

Jag jobbar hemifrån idag. Kändes enklast så eftersom jag har alla mina pärmar med material här hemma. Ska göra en grovplanering fram till höstlovet tänkte jag, alltså dom första 9 veckorna.

Vi har fått våra preliminära scheman nu, det ser ut som att jag kommer att sluta kl. 14 dom flesta dagarna förutom onsdagar då jag slutar 16.30 (med möte på eftermiddagen) och fredagar då jag slutar 10.45. Chefen var så snäll och la ett bra schema åt mig där jag i stort sett bara har lektioner på förmiddagarna så att jag kan hämta Zack så tidigt som möjligt på förskolan. Riktigt föräldra-anpassat alltså, vilket toppenjobb!
#1 - Sara

Hur många procent arbetar du? Låter som ett skönt schema. Jag är också gymnasielärare men blev färdigutbildad precis innan jag fick barn så hann aldrig börja jobba!

#2 - Fia

Hur många % jobbar du? Jag jobbar 85% och har föregånde läsår slutat enl. följande: må: 14.00, tis 13.30, ons 13.30, tors 16.30 (mötesdag) fredag: 13.00



Har ni inte arbetsplatsförlagd tid hos er?? Vi måste vara, vid heltid, 37,5 timmar på skolan inkl. lunch. Tycker det verkar vara många på gymnasiet som inte behöver vara kvar på skolan hela Ap-tiden...Jag jobbar på grundskolenivå och här verkar det vara gjutet i sten...tycker det är trist när nästan hela samhället går mot att ge folk mer frihet under ansvar, dvs jobbet ska blir gjort men inte så jätteviktigt att man är på plats exakt rätt tider hela tiden..., medans vi blir mer och mer låsta...utan bra arbetsrum, arbetsmiljöer...



JO, jag gillar mitt jobb, men vissa saker irriterar mig...!

#3 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

Jag jobbar 100%, men jag ville gå ner till 80%. Men eftersom vi är en sån liten skola (och jag visste att det skulle vara lite jobbigt med en viakrie på 20%) så sa jag att jag skulle kunna jobba 100% OM jag får ett sånt schema som jag nu fick... alltså att jag fick hämta Zack tidigt så många dagar som möjligt.



Så jag har förhandlat till mig detta schema, mot att dom slipper ta in en vikarie. Jag får då jobba hemifrån istället, men annars har vi 40 timmar arbetsplatsförlagd tid.

#4 - sofie

Åh, jag har ju själv ingen erfarenhet av det där eftersom jag inte har barn än. Men det låter toppen-bra! :) Vad kul för dig att schemat blev så välanpassat! Grattis, eller hur man säger. :)

#5 - Jenny i Dalby

Det är bara att gratulera till ditt schema! Inte många yrken som man kan jobba heltid och ändå ha så få timmar arbetstid! Har själv en förälder som är lärare och vet hur lyxigt det var när man var liten att vara ledig på alla lov (fast jag vet att du inte är det) och att alltid ha en förälder hemma på eftermiddagen. Lite avis är jag allt även om jag är jättenöjd med mitt yrkesval (sjuksköterska):-) Kunde dock önskat bättre arbetstider (jobbar dag/kväll/natt)och högre lön förstås! :-)

#6 - Mia

Toppen! Det var en bra arbetsgivare! :)

#7 - Fru Evelina

vad härligt att de underlättar för dig!

måste vara superskönt att kunna gå hem i hyffsad tid när man har en liten som väntar på en =)



kram

#8 - anna ♥ ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ♥

Så snällt av chefen!