Långa sovpass gör mig lite orolig....Runt 15:30 somnade plutten... han brukar ta en eftermiddagslur så där. Men efter si så där 2 timmar så får jag en klump i magen och tankar börjar dyka upp "tänk om det har hänt honom något". Det blir altlid så när han sover så länge... för då och då sover han 2-3 timmar i ett sträck under dagen och jag blir alltid lika nervös och vill smyga in och kolla till honom. Jag trodde att jag skulle vänja mig nån gång... men jag kan inte låta bli att bli orolig när han gör så här.... så efter 2 ½ timme så gick jag till slut in till honom och då såg han ut så där på bilden och snusade så sött  :)

Men nu vaknade han!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Ulrika
2009-06-03 @ 18:37:59 Blogg: http://systerulrika.blogg.se/

Min dotter sov alltid väldigt mycket och länge ända upp i tre års åldern! Det behövde hon verkligen för hon var (och är fortfarande) otroligt aktiv, så de timmarna behövdes för att ladda batterierna! Särskilt vid tillväxtperioder så behövs det nog mer sömn, så du behöver inte vara orolig, tror jag! Nu är min dotter snart 8 år och lägger sig vid ca 19-19.30 tiden, så det krävs fortfarande mkt sömn! En riktig sötnos är han! :)

/Ulrika

nina
2009-06-03 @ 18:49:47 Blogg: http://ninaruthstrom.blogg.se/

Tänker som du

UngMammi
2009-06-04 @ 19:01:20 Blogg: http://ungmammi.blogg.se/

Så gullig sovställning ;) Han är otroligt söt din lille pojke :) Ha en trevlig dag!

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet