bambi

Odd Molly går med i Fair Wear Foundation


Åh, va glad jag blev när jag läste pressmeddelandet om att Odd Molly går med i Fair Wear Foundation och tar ansvar för sin klädtillverkning, som alla klädmärken borde göra!!

Odd Molly har som ambition att ständigt förbättra sitt etik- och miljöarbete - därför går bolaget in som medlem i Fair Wear Foundation som är en oberoende organisation som arbetar för att förbättra arbetsvillkoren inom textilindustrin.

Samarbetet med Fair Wear Foundation inleds i juni och innebär bland annat att organisationen kommer att göra oberoende inspektioner av Odd Mollys tillverkare.

"Omtanke om våra medmänniskor är en viktig fråga för Odd Molly. Med en hög historisk tillväxttakt och med fortsatt höga ambitioner ökar kraven på kontroll, dialog och utveckling av våra leverantörer. Vi vill göra det vi kan för att förbättra villkor och arbetsmiljö för dem som arbetar med att producera våra produkter. Att gå med som medlem i den väletablerade organisationen Fair Wear Foundation är ett steg i rätt riktning", säger Christina Tillman, VD Odd Molly.

Bravo för Odd Molly som tar sitt ansvar!!

#1 - karin

yay! bra:)

#2 - Bina

Glädjande! Mer sånt!