bambi

Resultat efter en veckas upptrappning

Startvikt: 75,4 kg och 37,6% fett
Efter 1 veckas ren kur: 72,8 kg och 35,3% fett
Efter 2 veckors ren kur: 70,7 kg och 34,4% fett
Efter 3 veckors ren kur: 69,7 kg och 33,7% fett
Efter 1 veckas upptrappning: 69,7 kg och 35,9% fett
Resultat: -5,7 kg


Nu har jag ätit mat i en vecka och jag är nere i 69,7 igen!! Jippee!! Men! Vågen visar mycket högre fettprocent än när jag slutade med Cambridge, men den känner nog av all fettig mat jag har i magen... jag hoppas att den procenten ska minska också. Som kvinna så ska man ligga mellan 20-30% fett.

Sen vet jag inte hur tillförlitlig den där fettprocent mätningen är... man ska kanske ta den med en nypa salt. Men så länge den minskar så skulle det vara toppen!

Men förra gången jag körde Cambridgekuren så gick jag ner -1,1 kg under upptrappningsveckan, men då trappade jag upp mycket saktare. Sen så tror jag att dom där dumma Naturdiet dryckerna som var fulla med socker förstörde en hel del för mig, drack ju 8 stycken såna!! Så jag är rätt så glad att jag ändå ligger på plus-minus-noll.


#1 - Linda

Vad skönt att du inte gått upp något i vikt trots att du trappat upp och börjat äta. Ja, fettprocenten kan du säkert ta med en nypa salt. Bättre att ta fram ett måttband skulle jag tro. Då märker du ju om det försvinner fett från kroppen.



Jag har kört lite lchf-liknande här i en vecka nu och vågen visade idag på -1,9 kg. Fast det blev en del fuskande nu i helgen. Åt bland annat tårta hemma hos farmor. Tycker annars att mitt sockersug har dämpats rejält... men i morse var jag sååå sugen på en kaka, en godisbit eller vad som helst! Förmodligen också för att jag sov dåligt i natt och var trött. Blir alltid så godissugen då.

#2 - Carma ♥

Starkt jobbat att gå på cambridge!!!

Jag har prövat tre gånger, första gången höll jag ut lite mer än en vecka och dom andra gångerna har jag haft svårt att ens få i mig shakerna så tyvärr

klarar jag inte av det.

Hoppas på någon annan mirakelkur som inte smakar inom en snar framtid =)

Ha en bra dag!

#3 - nina

På sjukgymnastutbildningen fick vi lära oss att fettmätarna är totalt opålitliga. Alltså de som fanns då, men det var iofs 5 år sedan.



GRattis till att åter vara under 70. Du är duktig som kämpar på.

#4 - alexandra mamma till tove

vad är det för någon slags våg du använder när du får med fettprocenten.. ???

och vart har du köpt den?