bambi

Såååååååå sakta

Vägde mig imorse, 69,2 kg. Usch, så sakta det går neråt! *gnäller*  Jag vill ju se snabba resultat, det är nästan så att jag skulle vilja köra Cambridgekuren lite till (men jag ska inte det!). Jag börjar undra om LCHF-dieten kanske inte passar mig? Alla andra går ner massor med kilon på LCHF, typ 1-2 kilo i veckan... medans jag har gått ner ett halvt kilo på tio dagar.
     
Men så läste jag nåt om halv-vägs-platån. Att man brukar stanna av halvvägs mot målet och så brukar det gå segt ett tag där... halvvägs framme... det kanske är det som har hänt?? Nåja, jag funderar starkt på att börja äta kolhydrater igen... äta "normalt" igen men fortsätta att inte äta en massa godis. Förut så kunde jag ju äta 4-5 Kärleksmums om dagen, så om jag bara lägger av med det så borde jag ju gå neråt...
#1 - Helena

De där specialdieterna har aldrig varit något för mig, tycker nog det är en vettigare sak att gå på tallriksmodellen, lägg upp kokt broccoli, kokta morötter, kokt blomkål på halva tallriken och tänk på vad du lägger mer på den. Se till att inte ha kärleksmums hemma och skriv upp vad du äter i ett block så ser du när du äter extra som kanske inte är så nödvändigt.. tror det är bättre i längden, det handlar ju om att lägga om livsstilen,inte att dieta egentligen.. Så, nu har jag varit fröken duktig tillräckligt länge :-)

tycker du ska tänka på att du gått ner 5 kilo, jättebra ju :-)



Kram

#2 - Agnieszka

Jag började med One week igår, och har faktiskt gått ner sen igår från 74,3 till dagens 73,6! det kanske vore någonting för dig att prova på, för man kan äta mat nästan som vanligt oxå, mycket fisk och kyckling äter man!

kramar

#3 - Helen

Det brukar gå segt när man har kommit n bit och det är jättetråkigt men skam den som ger sig. Snart börjar kilona rasa igen om fortsätter.

#4 - sofia H

alla går ner jätte olika, tycker inte du skall fastna över kilonen, mät dig, lovar att det händer mer på centimetrarna än på vågen! ge inte upp,ibland går man ner mer och i bland mindre;)

#5 - Lady Dahmer

det kan ta tid innan fettbrasan kör igång.



ge det 3 månader. Ett halvt kilo i veckan är normalt när det väl sätter igång.

#6 - Lady Dahmer

jo jag vet, men det finns inga genvägar. ;-)

går man ner för snabbt så tror kroppen att man svälter och då går du upp igen.



Sen ska du inte stirra dig blind på vikten. Mät dig!



och se över ditt intag av kolhydrater. Skriv ner dina dagsmenyer. Äter du för mycket mjölkprodukter? Ibland kan det försvåra. Äter du tillräckligt med fett?



Men som sagt - ibland tar det tid innan fettbrasan sätter igång.

#7 - Änglahår

Jag har också provat LCHF men rasade inte i vikt men kroppen mår så mycket bättre. Hej då till svullen mage mm.

Det handlar inte om någon "diet" utan byte av livsstil. Pepp! Pepp!

Annars kanske GI är är något för dig om du heller vill ha olika faser. Glöm inte Blogger United som jag tipsade dig om tidigare ;-)



/Änglahår

#8 - Lotta

Hej Om du tar din kroppsvikt x 30 kcal får du vad du skall äta i kalorier under ett dygn. Ta sedan bort 500 kcal så går du ner cq 0,5 kg per vecka. Det blir 2 kg på en månad och 10 kg på ett halvår. Hälsningar Lotta

#9 - Kajsa

Hej!

Jo vi fick parfym, tygväska och så fick vi välja en t-shirt! Trodde jag lagt upp en bild på goodiebagen men det hade jag ju inte...HM!

Bäst var att tjejerna som jobbar på Diesel är så HIMLA trevliga :)

Ses på nästa barnklädsevet kanske ?



#10 - jossan

men rör du på dig ordentligt då? det hjälper ju inte med LCHF om man ändå äter fler kalorier än vad man gör av med.

När jag har rasat i vikt med LCHF har jag kombinerat det med 40-60 min

promenad varje dag.

#11 - Pou

håller med jossan, man MÅSTE röra på sig. det spelar inte så stor roll vad man äter om man tränar mycket.

#12 - Anna

Skit i dieter och bantningskurer, ät sunt och bytt ut vit bröd mot mörkt, bara godis på helgen osv. och framförallt rör på dig! Du måste inte gå till gymmet men en promenad i rask takt varje eller varanan dag skulle göra att du inte bara nu utan långsiktigt hade tappat vikt.

#13 - Lady Dahmer

jossan du har fel. med lchf behöver man inte röra på sig alls.

#14 - johanna

motion sund inställning till mat och ät inte mer än du förbränner och mät dig istället för att väga dig!

#15 - Emma

Det absolut bästa med LCHF är att man inte räknar kalorier in och ut. Man äter tills man är nöjd. Enkelt.

#16 - Jenny

Hej!



Jag har ju gått ner nästan 30kg nu och jag har haft flera "platåer" när det stannat upp, jätte jobbigt men det är bara att bita ihop så släpper det till slut, men lätta att tappa motivationen när det inte händer något.



Vanligtvis kör jag viktväktarna men har i ett par - tre dagar kört nutrillett nu för att komma igång igen o nu känner jag mig mer peppad än någonsin att ta mina sista fem kilon :)



Ha en toppen midsommarhelg, kram Jenny