bambi

Spinkiga Zack

Nu när Zack har börjat röra sig så mycket så tycker jag att han har blivit så smal! Vart har min söta lilla knubbis tagit vägen? Vi som försökte övergå till storlek 80 i hans kläder, men han drunkar nästan i dom kläderna. Så vi får nog återgå till storlek 74!

Det är så roligt att han har börjat ställa sig upp. Men han har inte börjat gå runt själv med stöd ännu, men han kan förstås gå om man håller honom i händerna... och kryper gör han ibland.. men han ålar hellre fram eftersom det går mycket fortare!
#1 - Jenny i Dalby

Ja det märks verkligen att de smalnar av när de blir mer rörliga. Min V (10 månader) har en likadan bodysuit som Zack och den passar också bra även om han annars har storlek 80 i kläder. Men jag upplever den som ganska rymlig. Men är det inte 74/80 i dubbelstorlek?



Kul när de gör framsteg, men samtidigt är det ett evinnerligt jagande just nu tycker jag (V går längs möbler och väggar i rasande fart, men inte själv ännu). Storasyskonen började gå vid 11 månader båda två, men det känns inte som att V är så stadig på egen hand ännu, så vi får väl se.

#2 - Jenny i Dalby

Glömde säga att jag inte alls tycker att Zack ser spinkig ut, han ser alldeles lagom rund ut!

#3 - Sofia

Nä men inte ser han spinkig ut.

Tycker han är helt lagom!

Min lillkille har en likadan Bodysuit och jag torr jag ska lägga ut en bild på honom på min blogg.



Kram Sofia

#4 - Anna

De tappar litet när de börjar röra på sig, det har vår kille också gjort, han är 11 månader nu och har haft stl 80 i EVIGHETER nu.

#5 - Fia

Meandi´s kläder är överlag stora i storleken...



Apropå storlekar som håller länge...tror att en av mina söner hade stl. 86 i ett helt år!!