bambi

Swedish Hasbeens
Åh, jag har nog blivit lite kär i Swedish Hasbeens. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna tycka att träskor var snygga.... men dom är ju faktiskt rätt så snygga. Dom är ju som gjorda för Mollysar! Jag funderar på om jag skulle köpa mig ett par röda... eftersom jag har några röda klänningar... eller ska man satsa på det säkra kortet - svart?

#1 - Zun

Jag är tokkär i de träskorna! Är inne på samma linje som du när det gäller röda eller svarta....... eller kanske bruna?!!



Idag fick jag hem ett efterlängtat paket med drömklänningen från Odd Molly. Du har visst samma favorit på din önskelista ;-)



/Zun

#2 - Rövarmamman

Mina favvo skor redan förra sommaren:) kör på svarta eller de ljusbruna som ändrar färg i och med att du använder dem, älskar mina:) Äger ett par peep toe high, de bästa e att man inte får ont att gå i dem en hel dag på stan heller!!!

#3 - E

De svarta är snyggare =)

#4 - Linda

Tycker de är såå snygga, jag också på G att köpa ett par...

#5 - Zun

Jag köpte den av en privatperson via tradera och var hur nervös som helst att det skulle vara en kopia eller inte dyka upp någon vara alls, men den kom med tags och underklänning (vilket var en överraskning för mig, den var inte nämnd i auktionen ;-)) och är verkligen helt ljuvlig!!!!

#6 - Zun

Storleken, ja! Jag trodde nog att den skulle vara stor i modellen, men chansade ändå på denna som är en strl 1 och den sitter perfekt. Jag brukar oftast ha 1 på Odd Molly och är en S/36 i de flesta andra klädmärken. Så normal i storlek skulle jag säga, ev att den kan vara liiiiiiiite tight om man drar större över bysten.



/Zun

#7 - Pingla

Skulle ta de röda.

Den röda färgen ser iaf ut på bilden som de skulle kunna passa till de flesta andra färger. Inte så himla mainstream heller. Dessutom är de nog riktigt snygga till jeanskjolen.

#8 - Caroline

Hej hej!

Jag tänkte bara tipsa dig om en sida jag hittade där det står om olika anledningar till att man inte går ner i vikt av LCHFmetoden eftersom du skrivit att du tycker det går för segt...

Du kanske redan har hittat den här sidan men jag chansar =)



http://kolhydrater.ifokus.se/Articles/Read.aspx?ArticleId=3d074bc4-33e1-4bf0-a161-64d67576da12

#9 - Anna

Tycker personligen att träskor är litet väl hajpade o alla som påstår att de passar sååå bra till OM... Träskor har blivit en marknadsföringsgrej som de kör på södermorsor som drömmer om ett liv med antisarna i Järna. :-)

#10 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

Anna: Jag är ju egentligen lantis (bodde i en byhåla med 8500 invånare i 10 år) som försöker utge sig för att vara en hipp södermorsa... så jag tror att skorna kan passa mig och mitt försök till en image bra. ;)



Men ett stort plus är också att dom är sköna! Jag har aldrig klackar annars.. men dom här skulle nog till och med jag klara av :)

#11 - Ina

Vilka fina inköp du gjort idag, den vita bhn är supersöt!!

Jag har köpt ett par träskor i sommar, köpte mina på Indiska och de är faktiskt ganska sköna att gå i. De liknar de du visar men mina är ljusbruna. Det finns ett företag som heter Inga of Sweden som gör superfina träskor också. Jag tycker du ska satsa på ett par röda man köper alltid svart så jag tycker gott man kan gå ifrån det ibland.

Angående storleken på Full Emb dress så vet jag inte än för jag har inte fått den, förhoppningsvis imorgon.:-) Klänningen köpte jag från

Idyll interiör och hon hade en stl 2 kvar och det är väl din storlek..? ;-)

Mvh Ina

#12 - Mira

Jag har köpt mig ett par röda träller i lack till mina Mollysar.

Så snyggt!

Dock inte av ovanstående märke.



Ha bästa onsdagen.

#13 - Bina - everydaymolly

Jag hade ett par röda men lyckades köpa för stora.. dumt nog och nu har jag inga .. de är superläckra!

#14 - Anonym

Köp ett par naturfärgade för de passar till allt!

#15 - Anna

Ha ha, men 1500 spänn för ett par trädojjor, nä, det är bara surdegsfrälsta södermorsor som köper, som sagt :-)Hepp, cynismen tilltar med värmen...

#16 - Marie

Jättesnygga!

Jag köpte dem i rött, men är det bara jag som tycker att de är jättesvåra att gå i?

#17 - Elin

De översta svarta var snyggast! dom skulle jag ha köpt! passar till allt..

#18 - Anonym

Marie: Håller med dig. Har köpt lite finare träskor fr Fiorentini & Bakers på Mathilde, ser fina ut, men känns lite hårt att gå i...

Vet inte, ångrar nästan att jag gjorde köpet, foten kan vinkla sig ganska konstigt för att man känner inte ytan så bra, sulan är ju av trä, och höll på att ramla flera gånger idag... Måste vänja mig!

#19 - Pingla

Hehe.

Jag får köra med mina tvättäkta skånska tollor som är rosakromade. Fick dem i avskedspresent när jag flyttade från Skåne.

#20 - Fia

Liten kommentar ang. träskor. Om man gillar träskor varför får man inte ha det då utan att bli kallad södermorsa etc..? Stil är personligt, jag struntar högaktningsfullt i om det är inne eller ej, men är det inne så finns det mer att välja på...



Alla ni som har träskor som känns hårda, vingliga att gå i osv. Det finns ett märke, Calou, som gör träskor med svikt, dvs sulan är ej i trä, men ändå snygga. Tror Bambi har haft dem på bild här i bloggen?



Jag har ett par sådana och de är supersköna att gå i och de är inte "hårda".



Sedan finns det Inga of Sweden som sagt, billigare och ser näst intill precis likandana ut...



Har hört om något som kallas Träskofabriken också men dem vet jag mindre om...



#21 - Anna

:-) = skojigt, med glimten i ögat.

#22 - Kajsan

Kan ju rekommendera slip in superhigh, de är grymt sköna, jag har mina jämt.

Peep toe superhigh däremot är lite hårda i skinnet och skaver överallt :-)

#23 - Anonym

nejnejnej, ge ej så mycket pengar för dom skorna! Dom är ej snygga "/ Du kan hitta så underbart snygga skor på exempelvis Zara eller Håkansson's eller på något annat ställe. Men inte tant skor för så mycket pengar:(

#24 - Anonym

Hejsan!

Kanske var ett tag sedan någon skrev på detta inlägg, men! Jag letar efter märket Inga From Sweden, har nämligen hittat ett par där som jag tycker jättemycket om. Vet du vart man kan köpa sådana? På internet helst.