bambi

Tags, knappar och påsar
Som Odd Molly fan så lär man sig snabbt att det är bra att spara på...

Tagsen... alltid ett plus sen om eller när man ska sälja plagget vidare...




Extra knapparna, som kommer i söta små tygpåsar. Alltid bra att ha, men jag har faktiskt aldrig behövt använda någon. Odd Mollys knappar är alltid något extra, klädda knappar eller emaljerade knappar.




Sen så sparar jag även plastpåsarna (om jag får någon) till plaggen, enklare sen om man ska sälja och skicka iväg plagget. Det finns även små tygpåsar till siden underkläderna och armbanden. Jag vet inte hur det är tänkt att man ska använda dom. Är det tänkt att man ska förvara underkläderna i tygpåsen? Då är det svårt att hitta rätt om man har många... eller är det tänkt att vara en tvättpåse eftersom dom kläderna är så ömtåliga? Någon som vet?

#1 - Ina

Hi, hi ja det blir en del att ta vara på och jag liksom du sparar på allt, tags, påsar och knappar. Har också funderat på de där tygpåsarna, jag har mina i garderoben men jag förvarar inget i de. Man skulle ju säkert kunna ha de som tvättpåse men tror nästan att de bara är en finare förpackning till vissa av OM varorna.

Såg du min fråga i förra inlägget?

Måste fråga om ett råd också. Jag har länge varit sugen på Full Emb lace dress och har varit såå nära att ringa OM butiken idag och frågat om de har min storlek. Känner samtidigt att det kanske är onödigt då det snart kommer höstnyheter, samtidigt skulle jag gärna vilja ha klänningen... Hur hade du gjort, köpt eller väntat och sett om något annat bättre kommer?

Mvh Ina

#2 - Bina - everydaymolly

Jag fick mina armvärmare i sån påse.. ull.. hmm nej det är nog bara finare sätt att förpacka respektive förvara plaggen på väg hem till oss galningar.

#3 - Linda

Visst är det härligt att spara på detta :-)

#4 - Mia

Jag använder mina tygpåsar till när jag ska på resa, att ha nya och använda underkläder i! ^^

#5 - MamsTrams

Hmm, har också undrat över tygpåsarna, har undrat varför man ibland får med och inte får med (oavsett om det är pyttesak man köpt eller lite större.)

#6 - Anonym

Hmm, har också undrat över tygpåsarna, har undrat varför man ibland får med och inte får med (oavsett om det är pyttesak man köpt eller lite större.)

#7 - Lena

Hej undrar om du eventuellt har någon knapp till salu. Jag har tappat en som jag behöver. Den blå bomullskoftan med Odd Molly på ryggen och skärp i midjan. Knappen är klädd med samma mtrl som koftan. Koftan ser nästan virkad ut. Tacksam om du ville höra av dig.

mvh

lena

#8 - dalia

Hej! Jag behöver också en knapp som fattas på min odd molly tröja och undrar om du skulle kunna skicka en bild på de knappar du har?



tack så mycket i förhand!

#9 - lena

Jag behöver också en knapp , en mörklbå i virkat till ODD Mollys grandmas coat

Svar: Har tyvärr ingen sån, men någon annan kanske har....?
bambi