bambi

Odd Molly scarves

Flera har tipsat om vart man kan få tag på Block printed scarf på rea (ni är så söta ni!) som jag hade på min önskelista. Jag var till Åhlens City och provade den, men jag var inte helt nöjd. Så jag har fått upp ögonen för en annan Odd Molly scarf, nämligen hand emb silk scarf! Helst så skulle jag vilja ha den vita med rosor, så fin! Men jag hittar inte den på rea någonstans!

Men jag provade den gröna på Åhlens City och jag har inte så mycket gröna kläder, så den kanske skulle bryta av på ett snyggt sätt? Dessutom så har den mycket lila och rött i sig och jag har mycket lila och rött i min garderob, så det skulle kanske matcha fint?
#1 - Ina

Denna broderade skönhet skulle jag också vilja ha! Den vita till min Berry dress hade varit fin, fint.

2 000kr för en scarf svider dock, roligare att lägga de pengarna på något annat OM plagg istället men den är helt underbart vacker, har fingrat på den många gånger och den är verkligen något utöver det vanliga. Man kan ha den till mycket, både som sjal till klänning eller till vår- och höstkappan... Hmm man kanske skulle slå till ändå nu när jag konstaterat hur användbar den är hi, hi.;-)

Mvh Ina

#2 - Line

REKOMMENDERAR Hand Emb Silk Scarf i Chalk ~ den är LJUVLIG...matcha med Roslinnet och du är redo för FEST =)



Sjalen är MYCKET Vackrare i verkligheten än på Odd Mollys bilder...överöst med Broderier i olika tekniker. Dels de som är på Klänningen och Linnet men även andra Korsstygnsbroderade Blommor och Påsydda band i ljusblått, Blommor gjorda av små band mm mm...SVÅRT att beskriva ~ måste ses LIVE!

#3 - Fru Evelina

båda var jättefina! den gröna blir ju som du skriver en ordentlig färgklick - och såna är ju aldrig fek :-D



kram

#4 - Bina - everydaymolly

Hoppas du lyckas bestämma dig och finner den vita om det är den du vill ha. Min kom inte idag men jag hoppas stort på att den kommer i morgon.



Hoppas din huvudvärk gett med sig!

KRAM

#5 - Oddanncha

Hej Odd Molly-tjejer - nu har Folk Art (www.folkart.se) lagt till ett par fina klänningar i sin lookbook! Inkommer i början på juli...



:-)

#6 - Pingla

Ett tips är att kika i taket vid OM-stället på Åhlens C. Där hängde iaf en vit hand emb silk scarf igår. Trodde jag hade snott den sista till http://everydaymolly.blogspot.com i söndags men nu såg jag en till igår. Försten dit vinner :-)



Jag har tack och lov redan min och den är såååå fin till allt.