bambi

Studentfirande och Odd Molly span

Zack hade skjorta och slips dagen till ära (väldigt "pojkigt" - jag vet...)

Nu är vi hemma och tankar lite energi! Det blir att äta lite och sova lite (eller ja... Zack sover lite i allafall..). 



Zack har varit extremt duktig, knappt något gnäll alls efter att ha suttit i vagnen i 3 timmar!



Det var verkligen jätteroligt att träffa alla gamla elever, dom blev så glada att se mig! Åh, va jag har saknat dom! Dom var så otroligt glada, det är så roligt med studenten! Så mycket glädje! Man såg studentflak i hela staden med glada student som tjoade och hällde öl på varandra. Det stank verkligen öl från varje flak och många hade regnkläder på sig och var alledeles blöta (det regnade inte...).


Det stod två limousiner utanför också. Oj, inte var det några studenter som åkte limousiner när jag tog studenten... det kändes lite överdrivet..? Det måste ju kosta rätt så mycket att hyra....


Sen så gick jag, Zack och min kompis Linda och hennes otroligt söta dotter Annie (som Zack är bortlovad till... dom ska gifta sig i framtiden) till Odd Molly butiken. Kan ju inte hålla mig därifrån...


Linda är redan lycklig ägare till två Odd Molly plagg... och nu även till den fina jeanskjolen (gissa tack vare vem..?). Det fanns två jeanskjolar kvar, båda i storlek 1. Den satt supersnyggt på Linda så jag övertalade henne att hon var tvungen att köpa den... även fast hon inte hade tänkt köpa nåt!

Haha.. hon säger också att det bara blir dyrare och dyrare Odd Molly plagg hon köper hela tiden  ;)


I Odd Molly butiken har dom även sålt några skor ett tag. Det är handgjorda skor från italien med en prislapp på 5500 kr. Ursnygga... om jag var miljonär så skulle jag definitivt köpa ett par!


Jag spanade även in Jane loves Terry tunikorna (Linda hade nyligen köpt en sån i blått och berättade hur mycket hon älskade den, så man blir ju lite påverkad!!). Åh, va jag blev sugen på en sån... får kanske bli nån gång i en snar framtid... får se!
#1 - Agnieszka

Tack snälla söta du för rösterna! Så söt Zack är! kramar

#2 - Sara

Kolla vad jag hittade! http://www.strombackfolkhogskola.se.. Tänkte på dig.. :)

#3 - johanna jordgubbe

säljt!? hehe ;)

kan inte du ge en liten info ruta om odd molly storlekarna?! vad ska man ha för storlek egentligen.. jag tycker det är lite jobbigt med deras 1,2,3,4 stl..

Tack!!

#4 - Sara

hi hi... vad stilig Zack är =)

#5 - Sara

Va söt Zack var i sin skjorta och slips! =) Ser ut att mysa framför kameran också! Jag blev glad av bilderna!

#6 - tess trött tokig morsa/Bröllopsbloggen

hehe nu står kakan i kylskåpet och väntar på morgonen och bli smakad... ska bli spännande ser så mumma ut



tack för ett bra recept..



www.misstessan82.blogg.se

#7 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

Sara: Jag förstår inte riktigt... varför tänkte du på mig? P.g.a bloggarna??



Johanna Jordgubbe: Oj, jag tyckte att "säljt" lät helt korrekt... men så går det när man är invandrare... Jo, jag kan knåpa ihop en storleksguide och ha i höger eller vänstermenyn!



#8 - Linda

Vet du nån sida som säljer Odd molly kjolen på nätet? kram Linda

#9 - Bina

Åh jaa jag har den rosa Jane loves terry och den är supermysig att ha på sig, sugen på en blå också med tanke på att hösten kommer. Men det gör ju också ny kollektion... svåra i-landsproblem ;-)