bambi

Vår nya barnvagn!
  

Woho! Så otroligt skönt att ha en ordentlig barnvagn som har en broms och inte har punktering (denna har till och emd punkteringsfria däck!!). Sen är det skönt med lite mer färg! Det är så trist med en svart barnvagn....

Den känns ganska så lättkörd också, det lilla som jag har kört runt med den här i lägenheten i allafall. Sen så kunde jag inte låta bli att kika på liggdelen, den hade ett sånt ljust och fint innefoder. Var fint mot fuxia-färgen också. Få hoppas att vi får användning av den senare nån gång  ;)


#1 - Josephine

redan sugen på en liten plutt till? ;-)

#2 - Elin (Edvinsmamma)

Vilken fin vagn!

Gillade också färgen, fint nu när det är sommar och man vill ha färg på allt! :)



Kram

#3 - Sandra

Gud så snygg den var :)

#4 - Rebecca

Riktigt fin var den!

Älskar de färgglada vagnarna. Vi hade en rosa Brio till Savannah när hon var liten, älskade den.

#5 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

Josephina: Jaaa... jag börjar nog bli lite sugen på en plutt till! :)

#6 - Viktoria

Visst är det en Brio Sing? Vi är lite inne på att försöka få tag på en begagnad Bugaboo, men jag funderar på om kanske en Sing blir nästintill lika liten ihopfälld. Du verkar nöjd med din. Inget negativt alls än? Känns sufletten tillräcklig när du har den i liggläge? Jag kanske borde ta mig iväg och provköra en sådan.

#7 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

Viktoria: Visst är det en Brio Sing! Vi har bara haft den en dag, så inte så konstigt att vi inte har hittat något "fel" med den än! Köpte den för halva priset (3000 kr istället för 6000) på http://www.kopbarnvagn.se/ , eftersom det var förra årets modell!